Logomain

Indokínai étterem egy magyar divattervezőtől

By Séllei Lilla 2013. július 30. 10:22

szerk at hg dot hu

A divat és a gasztronómia külföldön már jó ideje összefonódik. Tőlünk nyugatabbra nem meglepő, ha egy blog a gasztro és divat tematika köré szerveződik, mint például a Gastrochic.com.

De már itthon is át-át kalandoznak a divatszakemberek a konyhába... Lendvai Lilla például a Stylist a konyhában, de a Je Suis Belle egyik tervezője, Kiss Tibi is szívesen ragad fakanalat, és egy évvel ezelőtt elindított a KISSTIBI gasztroprojektet. A bennfentesek pedig tudni vélik, hogy ősszel a divattervező és tervezőgrafikus Kiss Sarolta divatmárkája, a NON+ is gasztrodobásra készül.

Anh_tuan_foz.gallery

Addig is a legújabb “ideiglenes pályamódosító” pedig Anh Tuan, aki a táskák és a ruhák után egy indokínai étterem szakmai vezetőjeként debütál hamarosan.

Anh Tuan persze nem egyedül vág bele ebbe a hatalmas feladatba, segítségére lesz Baldaszti Péter, aki már számos sikeres, stílusos helyet tudhat magáénak. “A közösen kreált autentikus és minőségi menüsorok elérhető áron várják majd az ázsiai konyha iránt érdeklődőket” - írja az ismertető. Az étterem szeptemberben az Úrimuri szomszédságában nyílik majd az Andrássy úton. Péter és Tuan között egy baráti főzés alkalmával fogalmazódott meg a hely gondolata: “Tuannal gyorsan megtaláltuk a közös hangot, aminek eredménye egy különlegesen produktív munkafolyamat. Nagyon várom már, hogy ennek gyümölcsét közönségünk elé is tárhassuk” – mondta Baldaszti Péter.

Izgatottan várjuk a helyet, ami MADAME NOI-ként működik majd. “Óriási feladat, amire régóta vágyom. A divat mellett a gasztronómia a másik szenvedélyem. Eddig is nagyon szerettem főzni, de a felkérésnek köszönhetően, már mindenkinek megmutathatom, hogy milyenek is az igazi vietnámi ízek” - fogalmazott a divattervező.

divat, étterem, magyar divat, anh tuan Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317