Logomain

Magyar nyertes a YCC versenyén

By totkat 2013. július 11. 18:29

szerk at hg dot hu

5.gallery

Young Creative Chevrolet - a divat kategória győztese

6.gallery

Young Creative Chevrolet - a divat kategória győztes csapata

Chevrolet_ruha.gallery

Young Creative Chevrolet - a divat kategória győztese

Chevrolet_jury.gallery

Young Creative Chevrolet - a zsűri

Kihirdették a Young Creative Chevrolet nemzetközi verseny eredményeit, a divat kategória első díját egy magyar csapat hozta el. Gálvölgyi Anett, Kormos Anna Zsófia és Miovác Márton Zsolt triója tavaly is remekelt

Július 4-én lezajlott a Young Creative Chevrolet verseny európai fordulójának zsűrizése Londonban, ahol a divat kategória első díját egy magyar csapat hozta el. A Gálvölgyi Anett, Kormos Anna Zsófia és Miovác Márton Zsolt alkotta trió - akikkel The FOUR néven is találkozhattunk már - a tavalyi versenyen is remekül szerepelt: munkájukkal a harmadik helyezést hozták el az európai fordulóban, és a Los Angelesben megrendezett döntőn is részt vehettek.

Az idei döntő zsűrijében a következő neveket találjuk: Andrew Dyson, Rosanna Durham, Ian Cartwright, Jonathan Briggs, Vijay Iyer, Karin Kirchner, Tom Rebl és Dave Birss, akik négy kategóriában - divat, fotó, videó, egyéb vizuális művészetek - osztottak ki 3-3 díjat. A szereplő országok közül csak a szlovákoknak és a szerbeknek sikerült egynél több helyezést elhozni, de a környező országok közül a csehek és a horvátok is jól szerepeltek.

A verseny idei témája a világ egyik legnépszerűbb sportja, a futball volt, ami 15 ország művészeti egyetemeinek diákjait ihlette meg. A témaválasztás nem véletlen: a Chevrolet két nagy angliai futballcsapatot támogat kiemelten: a Manchester United és a Liverpool FC csapatát, és olyan jótékonysági célú projektekkel foglalkoznak, mint például a One World Futbol Project.

A divat kategória győztes csapatának kétharmada a budapesti díjátadón - kép: YCC Hungary

A divat kategória versenyfelhívásában egy igazi futballszurkolóhoz illő sportos öltözék szerepelt, melynek a magyar csapat terve stílusosan megfelelt. A zsűri így nyilatkozott a győztes tervről: "Igazán modern, szexi és elegáns öltözék, amely nem csak a foci ismerős elemeit használja fel - például a hatszögletű formák a dzsekin -, de a Chevrolet Aveo markáns vonalai és az első hűtőrács textúrája is visszaköszön rajta. A diákok újszerűen bántak az anyagokkal is, például a PVC csíkok használatával vagy érdekes anyagtársításokkal."

A kategóriák dobogós helyezettjei a jelentős pénzjutalom mellett az idén ősszel Manchesterben megrendezett YCC Award Night-on is részt vehetnek majd. Az első helyezettek - köztük a magyar csapat is - ezen felül még exkluzív munkatapasztalattal is gazdagodhatnak majd saját szakmájuk neves képviselőinél.

grafika, divat, fotó, mome, pályázat, eredmények, film, díjátadó, young creative chevrolet, magyar győztes Icon_print

Young Creative Chevrolet - a divat kategória győztese

Young Creative Chevrolet - a divat kategória győztes csapata

Young Creative Chevrolet - a divat kategória győztese

Young Creative Chevrolet - a zsűri

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317