Logomain

Nyári pop-up designbolt nyílt a Projekt Showroomban

By HG.HU 2013. július 3. 19:00

szerk at hg dot hu

Július 31-ig várja a nyárhoz kapcsolódó designtermékekkel a látogatókat a Hajós utcai bolt.

Egészen egyedi koncepció ihlette a Projekt Showroom július elsején nyitó, és egy teljes hónapig nyitva tartó NYÁR! pop-up boltját, amelyben mindent meg lehet majd találni, ami a nyárral kapcsolatos. A szervezők gondoltak a túrázni szeretőkre, a piknikezőkre, a nagy utazókra, akiket praktikus megoldásokkal lepnek meg, a főzés szerelmeseire, akikre ráköszöntött a nyári vacsorapartik szezonja. Vannak ötleteik a kertészkedők számára, legyen szó balatoni telekről, vagy egy zsebkendőnyi balkonról a belvárosban. De nem feledkeztek meg a vízparton pihenőkről sem, akiknek alternatív megoldásokat kínálnak például bőrük védelmére, sőt azokról sem, akik a városban töltik ezt a nyarat.

Summer_pop_up.gallery

Szeretnék, ha a Projekt Showroomban az idén lassabban induló nyári szezonra nem csak praktikus kellékekkel, de ötletekkel is feltankolhatnának látogatóink. Mivel a nyár hosszú, ezúttal a bolt is hosszabban lesz elérhető, de hogy hűek legyenek önmagukhoz, ez közel sem jelenti azt, hogy négy héten át változatlan áru-és ötletkészlettel várnák az érdeklődőket. Minden hétre tartogatnak valami újdonságot, így érdemes újra és újra meglátogatni a boltot. Különösen fontos volt a speciálisan nyári szépségápolási trendeknek, és természetes bőrvédelemnek megfelelő termékek megtalálása, de emellett a gyerekek szórakoztatására is gondoltak, és persze tartogatnak még meglepetéseket...

Egy tartalmas nyárnak elengedhetetlen, hogy kellő munícióval induljunk neki, és az általunk összeválogatott hasznos és dizájnos termékek remélhetőleg kellő mennyiségű ötlettel és eszközzel szolgálnak majd az aktív időtöltéshez. Ebben lesz a szervezők segítségére a Karcsi Papírboltjának megálmodója, Bánlaki Kata is, és Kiss Dezső, akik a bolt hangulatának és látványának kialakításán dolgoznak.

A hosszú üzem után rövid nyári szünet következik. Az érdeklődőket előre láthatóan augusztus végén az iskolakezdés legfontosabb és kevésbé fontos kellékeivel várják (vissza).

További részletek itt olvashatók.

Nyitva tartás: 2013. július 1-31.

Helyszín: Projekt Showroom, 1065 Budapest, Hajós u. 41. 

Forrás: sajtóközlemény

design, hajós utca, projekt showroom, nyár! pop-up bolt, nyár kellékei Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317