Logomain

Új időpontban a LABsoloot első workshopja

By HG.HU 2013. július 1. 17:50

szerk at hg dot hu

Borzák Márton Identitrick című workshopjának új időpontja július 27-28.

Mint sok más esemény, az Absoloot csapata által szervezett LABsoloot sorozat első workshopja is új időpontot kapott a június eleji áradás miatt. A Borzák Márton vezette Identitrick workshopot július 27-28-án rendezik meg. A július végén induló, havi rendszerességgel jelentkező, szakmai workshop-sorozatot kifejezetten a grafika területén tevékenykedő tervezőket célozza meg. A kétnapos eseményeket minden alkalommal más elismert grafikus vezeti egy-egy eltérő témát körüljárva, úgymint Borzák Márton, Kiss Miklós, Jancsó Áron, Naske László, Németh Gyula, de külföldről is számítunk workshop vezetőkre és résztvevőkre egyaránt.

Identitrick.gallery

A havi rendszerességgel jelentkező workshopok kifejezetten a grafika területén tevékenykedő szakmabelieket célozzák meg, továbbképzés szerű szakmai fórum jelleggel, profi színvonalon és magas minőségben. A kétnapos programokat minden alkalommal a szakma egy elismert képviselője vezeti egy-egy izgalmas témát körüljárva, az előadások helyett intenzív alkotással, a második nap végére kész tervekkel és termékekkel. A tervek szerint a program nemzetközi lesz, ennek érdekében a hazaiak mellett elismert külföldi grafikustervezőket is hívnak témavezetőnek a szervezők, illetve a határon túlról is várják résztvevők jelentkezését a workshopokra, mert hiszik, hogy a színes és széles látókör a kreatív ötletek és megoldások legfőbb táptalaja. Az egyes workshopoknak utóéletet is szánnak, az elkészült terveket megvalósítják és közös kiállításon mutatják be.

A programsorozatot ingyenes nyílt napokkal egészítik ki, ahol olyan alapvető fogalmakkal lehet majd megismerkedni, mint a print metódusok, papírfajták, szerzői jogok stb. – ezeken az előadásokon olyanok részvételére is számítanak, akik a workshopokon nem tudnak részt venni.

Első időpont:
2013. július 27-28.
Borzák Márton - IDENTITRICK

Helyszín:
1095. Budapest, Soroksári út 48. Malomudvar, 22-es melléképület

Kapcsolat:
workshop@absoloot.hu
+36.70.622.8095

Az esemény regisztrálós és fizetős! Jelentkezés és információ:
workshop.absoloot.hu
fb.com/absolootartwym-1372694081480

design, grafika, program, magyar grafika, borzák márton, grafikai művészet, labsoloot workshop-sorozat, identitrick Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317