Logomain

Személyre szabott belsők (x)

By HG.HU 2013. június 4. 11:13

szerk at hg dot hu

Furdoszoba65520130612-23712-9aff21.gallery

pasarét 3 fürdőszoba

Konyhabol65520130612-23712-73ylpi.gallery

pasarét 3 konyhából

Kilatas65520130612-23712-1hj5wkj.gallery

pasarét 3 kilátás

Apr-3_014-2_65520130612-23712-1f7ifov.gallery

pasarét 3 konyha

Nincs könnyű dolga annak, aki közel a belvároshoz, ugyanakkor presztízs környéken szeretne ma új építésű otthont. A Pasarét Residence lakásai ilyenek, ráadásul zöld, családi házas környezetben. Annak jártunk utána, hogy milyen belső adottságokkal rendelkeznek ezek a Bauhaus által ihletett épületek, és mennyire kap szabad kezet az enteriőr kialakításában az, aki itt vesz lakást.

Nincs könnyű dolga annak, aki közel a belvároshoz, ugyanakkor presztízs környéken szeretne ma új építésű otthont. A Pasarét Residence lakásai ilyenek, ráadásul zöld, családi házas környezetben. Annak jártunk utána, hogy milyen belső adottságokkal rendelkeznek ezek a Bauhaus által ihletett épületek, és mennyire kap szabad kezet az enteriőr kialakításában az, aki itt vesz lakást.

Lakások személyre szabva
Korábbi cikkeinkben írtunk arról, hogy miért ideális választás a belváros közelében lévő, mégis kertvárosi kényelmet nyújtó Pasarét Residence. Többek között éppen fekvése, funkcionalitása miatt, és arra jutottunk, hogy egy ideális és kompromisszummentes otthon megvásárlása befektetési céllal is ésszerű. Most annak járunk utána, hogy egy modern, Bauhaus ihlette lakás milyen közvetlen lakókörnyezetet kínál, és mennyire szabható személyre.

Talán a legfontosabb, amit ki kell emelnünk, hogy az aki itt vesz lakást, teljesen szabad kezet kap, olyan otthonba költözhet, amilyet álmodott magának. A lakások adottságai fekvésüknél fogva is kiválók, legyen kertkapcsolatos földszinti, vagy hatalmas teraszú penthouse lakás. A hatalmas nyílászárók miatt mindegyik otthonba árad a napfény, és nézzenek bármerre is az ablakok, a gondozott park, szomszédos zöld terület és a környékbeli hegyek igazán kellemes látványt nyújtanak.

A kiváló szigetelésű, biztonságú és minőségű nyílászáróknak köszönhetően A energiaosztályúak a lakások, így rezsijük alacsony. Az adottságok közé tartozik még, hogy a tervezők a mai igényeknek megfelelően az amerikai konyhás kivitelt részesítették előnyben, a vizesblokkok tekintetében a külön mellékhelyiség alapértelmezett, melyből szinte minden lakásban kettőt találunk. A konyha magas szinten gépesített, a fűtés és klimatizálás központi, egyedi méréssel.

A vásárló minden tekintetben szabad kezet kap, akár falakat is áthelyezhet költözés előtt. Erre példa az a család, mely miután új taggal bővült, megvásárolta a szomszéd lakást is. Majd úgy nyitotta egybe a tereket, hogy azok szerves egészt, egy nagy kényelmes otthont alkotnak.

Helyben a bemutatóterem
Ennyire nagyszabásúan kevesen indulnak neki az új otthon megteremtésének, az első kérdés a lakás mérete és fekvése után az szokott lenni, hogy burkolva, vagy burkolat nélkül szeretnék. Az előbbi annak előnyös, aki nem tud várni és azonnal költözne, utóbbi annak, aki teljesen saját ízlésének megfelelő otthont szeretne.

Annak sincs nehéz dolga, aki maga választana, ugyanis az egyik épület földszintjén bemutatóterem található, a beköltözők itt választhatják ki a nekik legjobban tetsző hideg- és melegburkolatot. Ami természetesen része a vételárnak, a vásárlónak csak azt kell eldöntenie, hogy melyik helyiségben mit szeretne a padlón és a falakon viszontlátni. A választék hatalmas, itt tényleg talál bárki ízlésének megfelelő burkolatot.

Mint egy értékesítőtől megtudtuk, kevés itt lakó kérte képzett belsőépítész segítségét, általában saját ízlésük szerint választottak anyagokat, színeket, bútorokat, lakberendezési tárgyakat. A belső terek kialakításában a minimál és a monokróm színválasztás jellemző, egyfajta óvatos, de elegáns egyszerűség. Természetesen vannak kivételek, van aki a színes falakra és a személyes, egyéni stílusú terekre esküszik.

A remek adottságokból mindenkinek lehetősége van azt kihozni, ami egyszerre felel meg számára és a vele élőknek funkcionálisan, valamint tükrözi személyiségüket. Hiszen ez a jó lakás lényege.

ingatlan, budapest, bauhaus, enteriőr, lakópark, pasarét, residence Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317