Logomain

Versenyben az Europa Nostra közönségdíjáért az alsóbogáti Festetich-kastély

By HG.HU 2013. május 24. 18:29

szerk at hg dot hu

A Nagyházi család tulajdonában lévő, Dr. Szűcs Endre és Tóth Péter építészek által tervezett munka, az alsóbogáti volt Festetich kastély helyreállítása elnyerte az Európai Unió legrangosabb, műemlék-felújításokat díjazó elismerését. A felhívásra közel 200 pályázat érkezett, ezek közül kerültünk be a 30 díjazott közé, 2009 óta egyedüli magyar résztvevőként. Athénban a hat fődíj mellett egy közönségdíjat is kiosztanak. Szavazni e hét vasárnapig (2013. 05. 26.) ezen a honlapon lehet az adott épület melletti karika bejelölésével.

A Nagyházi család tulajdonában lévő, Dr. Szűcs Endre és Tóth Péter építészek által tervezett munka, az alsóbogáti volt Festetich-kastély helyreállítása elnyerte az Európai Unió legrangosabb, műemlék-felújításokat díjazó elismerését. A felhívásra közel 200 pályázat érkezett, ezek közül került be a kastély a 30 díjazott közé, 2009 óta egyedüli magyar résztvevőként. Athénban a hat fődíj mellett egy közönségdíjat is kiosztanak. Szavazni e hét vasárnapig (2013. 05. 26.) ezen a honlapon lehet az adott épület melletti karika bejelölésével.

Festetich_kastely20130612-23712-ad92l0.gallery

Az ünnepélyes díjátadóra 2013. 06. 16-án kerül sor. Az esemény fővédnöke Karolos Papoulias, a Görög Köztársaság elnöke. A díjakat Placido Domingo operaénekes, az Europa Nostra szervezet elnöke adja át.

A szavazás menete:

A szavazatok csak akkor érvényesek, ha még 2 másik kategóriában is jelölünk valakit. (Azonos nemzetiségű nem lehet a három jelölt között.) A szavazatunkról a honlap levelet küld a megadott e-mail címünkre. Ennek a levélnek a visszaigazolásával válik aktívvá a szavazatunk.

műemlék, magyar építészet, kulturális örökségvédelem, műemlék-felújítás, magyar epiteszet, alsóbogáti festetich-kastély, alsóbogát, nagyházi család, europa nostra 2013, dr. szűcs endre, tóth péter, mérmű stúdió Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317