Logomain

Helló! Vasárnap WAMP Fashion!

By Kovács Dániel 2013. április 10. 09:59

szerk at hg dot hu

Urban_legend20130604-20111-5qpy33.gallery

Wamp Fashion - Urban Legend

Mimm20130604-20111-kiapbo.gallery

Wamp Fashion - Mimm textildesign

Musume20130604-20111-idci1i.gallery

Wamp Fashion - Musume

Roth_aniko_ebookjackets20130604-20111-19ish3z.gallery

Wamp Fashion - Róth Anikó: E-book jackets

Április 14-én újra jelentkezik a WAMP divatra fókuszáló tematikus vására a Váci1-ben.

Április 14-én újra jelentkezik a WAMP divatra fókuszáló tematikus vására. A Váci1 lenyűgöző tereiben ismét közel száz tervező munkái kapnak helyet, s jó néhányan ezen a vasárnapon mutatják be vadonatúj tavaszi kollekciójukat. A már jól ismert tervezők mellett friss tehetségek is bemutatkoznak, megrendezésre kerül a pályázat útján kiválasztott alkotókat felvonultató WAMP+szekció, s természetesen a gasztro kiállítók is sok-sok finomsággal készülnek.

A vásár középpontjában a divat áll majd, ám az áruházi kínálatnál színesebb, egyedi tervezésű és kivitelezésű különleges ruhák, divat kiegészítők, táskák és ékszerek mellett, grafikusok, keramikusok, játékkészítők is képviseltetik majd magukat. 

Ezúttal a WAMP vendége a több tervezőt egyesítő kreatív alkotóműhely, a wonderLAB. A különleges fonásokkal díszített ruhákat és ékszereket kínáló musume az eddig megszokott élénk színvilágú, sportos szabású, kényelmes darabok mellett pasztell tónusú modellekkel készül, s a népszerű textilnyakláncok is felfrissülnek: új anyagként megjelenik a fólia és a velúrpapír. Az alig néhány hónapja alakult MOSSKITO az izgalmas öltözékek mellett karakteres kiegészítőket kínál, az újrahasznosított szövetszálakból préselt táskájuk egyszerre árulkodik környezettudatos gondolkodásról, s a kliséket kerülő attitűdről. Az Ékezet nyitott műhellyel már találkozhattak a WAMP látogatói, Dés-Kertész Dóra, Kerékgyártó Szilvia és Besnyői Rita ismét fantasztikus ékszerekkel készül.

A nemzetközi trendekben egyre nagyobb szerephez jut a hagyományos viseletek, motívumok újragondolása. A magyar folklórra inspirációs forrásként tekintő Blue Paprika a több száz éves mintakincs egyes elemeit absztrahálva, felnagyítva készít farmerral kombinált ruhadarabokat, ékszereket. A Matyódesign pedig a tradicionális mintákat megtartva, azokat hétköznapi holmikra hímezve lehel új életet ebbe a színes, mozgalmas világba. A Váczi Borbála és Rozi tervezte darabokat tapasztalt hímző asszonyok készítik kivételes igényességgel.

A vásáron ismét megrendezésre kerül a kiemelt részvételi lehetőséget kínáló WAMP+ szekcióban ezen a vasárnapon vendégünk az Ille-Olla és a vadonatúj kollekcióval készülő Urban Legend. Vadonatúj kollekcióval készül a madárkás motívumairól jól ismert MIMM, és Ferencz Vanda ékszerkészítő. Ducsai Judit táskái már sokak kedvencei, s az újdonságok között kifejezetten férfiaknak szóló modellek is szerepelnek. Róth Anikó csajos grafikái most egy vadonatúj tárgyon is megjelennek majd: a tervező e-book olvasókhoz készített bájos, tapintásra készetető tokokat.

A forgatagban azonban nem csupán a kínálatra érdemes odafigyelni, de az árusokra is, hiszen a tárgyak jó részét maguk a designerek kínálják, így a hasznos divattanácsok mellett számos műhelytitkot is megtudhat a látogató.

WAMP Fashion
Április 14.
Váci1 1051 Budapest, Váci utca 1.
Nyitva tartás: 10.00-18.00
A belépés ingyenes

divat, wamp, program, wamp fashion Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317