Logomain

Crowdsourcing révén keresnek kabalafigurát a Gyermekmentők

By Kovács Dániel 2013. március 21. 12:18

szerk at hg dot hu

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány egy nemrég indult hazai startuppal karöltve írt ki karitatív pályázatot kabalafigurájuk megtervezésére. <br/>

Karitatív pályázat keretein belül keresi új kabalafiguráját a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat. A súlyos, életveszélyes állapotú gyerekek mentésével és szállításával foglalkozó alapítvány crowdsourcingot alkalmazva szeretné megtalálni új kabaláját, hogy leváltsák a plüss macit, amit korábban a megsegített gyerekeknek ajándékoztak. Egy teljesen egyedi figurát keresnek, ezért jól jött a nemrég indult startup, a KreaNod megkeresése.

A portál hazai kreatívokat gyűjt, akik pályázatok keretén belül működnek együtt megbízókkal. A határidőt és a díjat utóbbiak szabják meg, cserébe pedig több megoldás közül válogathatnak. A január végi indulás ellenére már több sikeres pályázat lezajlott, ezért az alapítók elérkezettnek látták az időt, hogy a kreatívokat egy jó ügy érdekében is megmozgassák.

„Már a tervezés idején sokszor gondoltam rá, milyen jó lenne majd segíteni olyan szervezeteknek, akik profitálhatnak némi kreatív behatásból, de szűkös a költségvetésük, hogy ezt finanszírozzák.”– mondta Szöllősi Gergely, a KreaNod alapítója.

A két fél egymásra találása sem mindennapi körülmények között történt. „Egy nappal azután, hogy rátaláltam a KreaNodra, ők kerestek meg minket, hogy segíteni szeretnének. Ez nekünk is jól jött, mivel sok területen elkél a kreativitás. Első körben a gyerekek kedvében szeretnénk járni, és a plüssmaci helyett egy jópofa, egyedi figurával megajándékozni őket. Örülünk, hogy a szűkös keretünkből nem kell kreatívok keresésére fordítanunk, és remélhetőleg sok ötletes megoldásból válogathatunk majd.” – tette hozzá Nemes Dóra, az Alapítvány marketing munkatársa.

A közös pályázatra április 2-ig várják a munkákat, amiket az oldalon regisztrálva lehet beküldeni.

grafikai design, pályázat, logó, logo, kreanod Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317