Logomain

Játék a lámpával

By Melis Dóra 2013. február 25. 10:39

szerk at hg dot hu

Lámpára mindenkinek szüksége van. Szétszórt fénysugarai befényesítik a sötét szobát és a könyvolvasás is élvezetesebbé válik a jó megvilágításnak köszönhetően. Azonban mi van akkor, ha a lámpa túlmutat funkcióján és előlép egyfajta kreatív játékká? <br/> <br/>

Lámpára mindenkinek szüksége van. Szétszórt fénysugarai bevilágítják a sötét szobát és a könyvolvasás is élvezetesebbé válik a jó megvilágításnak köszönhetően. Azonban mi van akkor, ha a lámpa túlmutat funkcióján és előlép egyfajta kreatív játékká? A Manifattura Italiana Design’s négy nagyágyúja, Francesco Massimello, Gregorio Fracassi, Lapo Germasi and Victor Pukhov dizájnerek valami egészen újat hoztak létre a hagyományos olvasólámpák világában és megalkották a Babele Lamp kollekciót.

Babele_lamp_lapo_germasi_gregorio_fracassi_victor_pukhov_francesco_massimello220130604-20111-18wf0bl.gallery

A termékcsalád létrejötte egy egészen egyszerű koncepción alapszik, amely azonban fantáziadús ötletek kiindulópontja. A lámpa magából a klasszikus formájú világítótestből és az ehhez csatlakoztatható fa részekből áll, melyek a lehetőségek tárházával arra buzdít, hogy megcsillogtassuk kreatív oldalunkat és különböző formákat hozzunk létre, az egészen egyszerű külsőtől az izgalmas kompozíciókon át.

A Babele Lamp alapkoncepciója az volt, hogy alkotásra ösztönözze vásárlóit, hiszen az emberek imádnak tervezni és újraalkotni egy már meglévő konstrukciót. A terméket szabadon alakíthatják; a faelemeket egyéni ízlésüknek megfelelően helyezhetik el a fényforrás körül. Az olasz gyártású termék egy olyan, a mindennapokban is használható lámpa, amely játékra ösztönöz, ugyanakkor eredeti funkcióját sem veszíti el.

lámpa, olvasólámpa, olasz dizájn, babele lamp, lapo germasi, gregorio fracassi, victor pukhov, francesco massimello, jatek a lampaval, manifattura italiana design, MID Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317