Logomain

Új közösségi alkotó- és munkahely a VI. kerületben

By Kovács Dániel 2013. február 20. 10:26

szerk at hg dot hu

Kaptar20130604-20111-1btb7wf.gallery

KAPTÁR közösségi iroda a Révay közben

_dsc370220130604-20111-1fjtlmk.gallery

KAPTÁR közösségi iroda a Révay közben

Img_065020130604-20111-19lmfq9.gallery

KAPTÁR közösségi iroda a Révay közben

_dsc368720130604-20111-5cgzeg.gallery

KAPTÁR közösségi iroda a Révay közben

Alaprajz20130604-20111-zbqxpo.gallery

KAPTÁR közösségi iroda a Révay közben

Egyre több szabadfoglalkozású, vállalkozó és kreatív szakember vagy induló vállalkozás veszi igénybe a Budapesten csak néhány éve megjelent közösségi irodákat, hiszen a jelentős költségmegtakarítás mellett inspiratív környezetet és a felhasználók válogatott összetételének köszönhetően akár azonnali visszajelzést is kínálnak az ötletekre, munkákra. A műfaj hazai úttörője a mára Bécsben is gyökeret vert Loffice volt, amelynek több pesti irodáját Budán a MyCoroporation/Smart Office, majd az InnOffice követte. A legújabb békés rivális a KAPTÁR, amely hangulatában és szolgáltatásaiban is otthonosabb, mondhatni: családiasabb helyszínt kínál.

Egyre több szabadfoglalkozású, vállalkozó és kreatív szakember vagy induló vállalkozás veszi igénybe a Budapesten csak néhány éve megjelent közösségi irodákat, hiszen a jelentős költségmegtakarítás mellett inspiratív környezetet és a felhasználók válogatott összetételének köszönhetően akár azonnali visszajelzést is kínálnak az ötletekre, munkákra. A műfaj hazai úttörője a mára Bécsben is gyökeret vert Loffice volt, amelynek több pesti irodáját Budán a MyCorporation/Smart Office, majd az InnOffice követte. A legújabb békés rivális a KAPTÁR, amely hangulatában és szolgáltatásaiban is otthonosabb, mondhatni: családiasabb helyszínt kínál.

A helyszín a VI. kerületi Révay köz 4., néhány méterre a Bajcsy-Zsilinszky út és az Andrássy út kereszteződésétől. Egy rég bezárt bolt helyén a tulajdonosok, Kalmár Elvira, Pekár Dóra és Levendel Áron két szinten, összesen 217 négyzetméteren alakították ki az irodát, Villányi Norbert belsőépítész segítségével.

A legfontosabb tér a földszinti munkahely-tér, amely azonban a tulajdonosok szándékának megfelelően inkább idézi egy skandináv nappali képét, mint egy irodaházét. A fapadló, a natúr bútorok, a könyvespolc, a kényelmes fotelek és a textilburás lámpák nem csak a napközbeni munkához teremtenek otthonos hangulatot: a teret hétköznap esténként vagy hétvégékre különféle rendezvényekre is igénybe vehetik a KAPTÁR tagjai.

Üvegfalaiknak köszönhetően közvetlen vizuális összeköttetésben van a nagy munkatérrel a három klimatizált és hangszigetelt tárgyaló, amelyeket kis létszámú megbeszélések, prezentációk, csoportos foglalkozások helyszínének alakítottak ki. Az üvegfal sajátossága, hogy jegyzetelésre is használható. Akit zavar az átlátás, fátyolfüggönyök segítségével zárhatja ki a kíváncsi szemeket. A három tárgyalóból kettő egybenyitható, négy-öt fő fogadására alkalmas kisteremmé.

A coaching szobát alapvetően beszélgetésekre alakították ki; a tárgyalókhoz hasonlóan óradíjjal bérelhető, de a KAPTÁR bérlettel rendelkező tagjai ingyenesen használhatják. A munkatereket kávézó-konyha egészíti. A tulajdonosok igyekeztek minden lehetőséget számba venni: a használók kényelmét kerekesszékkel is használható mosdó, ruhatár, bringatároló és zuhanyzó szolgálja, a biztonságról pedig ujjlenyomat-olvasóval felszerelt beléptető-rendszer gondoskodik.

belsőépítészet, budapest, közösségi iroda, 6. kerület, kaptár, villányi norbert Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317