Logomain

Indul a 4.ROOM, a pop-up designerzsúr

By Kovács Dániel 2013. január 17. 10:01

szerk at hg dot hu

4 showroom, 2 nap, 1 helyen: ez a 4.ROOM, ami január 26-27-én indul útjára, hogy aztán havonta újabb és újabb showroomokban üsse fel a fejét. A 4.ROOM-hétvégéken a vendégek mindig négy showroom tervezőivel találkozhatnak egy helyen, és beleshetnek egy-egy divatműhely színfalai mögé. <br/>

4 showroom, 2 nap, 1 helyen: ez a 4.ROOM, ami január 26-27-én indul útjára, hogy aztán havonta újabb és újabb showroomokban üsse fel a fejét. A 4.ROOM-hétvégéken a vendégek mindig négy showroom tervezőivel találkozhatnak egy helyen, és beleshetnek egy-egy divatműhely színfalai mögé.

424001_595714053789040_141786851_n20130604-20111-17xdvs3.gallery

Első alkalommal Bálint Sára és Keresztury Kata BS+F3 showroomjában (II. kerület, Jurányi u. 1., I. emelet) találkozhatunk a házigazda brandek tervezőivel, valamint Ducsai Judittal, a Kuti Kriszta-George Radic ékszertervező párossal és Szabó Gabival, a zagabo ruhatervezőjével. A 4.ROOM lényege, hogy a divat iránt rajongók megismerkedhessenek a Budapesten működő műhelyekkel és showroomokkal, és egyszerre több designerrel is találkozhassanak olyan környezetben, amely lehetőséget ad a nyugodt beszélgetésekre és a kulisszák megismerésére. A látogatók süti és tea mellett vehetik szemügyre az alkotók legújabb kreációit, amiket fel is próbálhatnak és megoszthatják egyedi igényeiket a tervezőkkel.

Ráadásul az első 4.ROOM több akciót, téli kiárusítást és újdonságot is tartogat. Bálint Sára kézzel kötött sapkáit 20%, a sál-sapka szetteket pedig 25% kedvezménnyel lehet hazavinni. Kriszta és George csak a 4.ROOM idejére valamennyi ékszerükből 10%-ot engednek. A zagabo pedig itt tartja majd a férfi és női kollekciók téli kiárusítását, ahol akár 70%-os leértékelést is ki lehet fogni.

De nem csak a kedvezményekről szól a hétvége, hanem a zavartalan beszélgetésekről és az egyedi elképzelések megvalósításáról. Ducsai Juditnál például exkluzív TWINS táskát rendelhetünk magadnak, amihez több mint 20 mintából választhatjuk ki a helyszínen a színeket és az anyagokat.

És talán már a felsorolt tervezőkből is kiderült, hogy a szervezők a férfiakra is gondoltak, hiszen ők is válogathatnak Sára meleg kötött kiegészítőiből, Judit férfi táskáiból, tablet- és telefontokjaiból, valamint Gabi új férfivonalából, a zagabo IPSILONból.

Január 26-án és 27-én délelőtt 11-től este 6-ig a BS+F3 showroomban (Jurányi utca 1, I. emelet, bal szárny) mindenkit várnak a tervezők, a design cuccok, a sütik és a teák, azaz a 4.ROOM.

További infók a 4.ROOM Facebook-oldalán.

design, program, zagabo, bálint sára, ducsai judit, keresztury kata, kuti kriszta, george radic Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317