Logomain

Újragondolt tárgyak aukciója a Müsziben

By Tóth Katalin 2012. december 19. 12:37

szerk at hg dot hu

Képzőművészek és designerek fogalmazták újra rég elfeledett használati tárgyainkat. Kiállítás és aukció csütörtök este 6-kor a MÜSZI-ben.

Itt a lehetőség, hogy bárkiből kortárs műgyűjtő váljon, és hogy valami igazán különleges kerüljön a fa alá idén. Ha nincs még otthon drót-szarvastrófeád, szuperjézuskád vagy télen is használható napozóágyad, akkor most beszerezhetsz belőlük egy-egy egyedi darabot. Csütörtökön este 6-kor izgalmas aukció veszi kezdetét a Corvin Áruház 3. emeletén: rég elfeledett, művészek által újraértelmezett tárgyak találnak majd új gazdát a MÜSZI-ben. A december 15-e óta nyitva tartó kiállításon "silent auction" keretében alakulnak a kikiáltási árak egészen az árverés kezdetéig, amit Szentpéteri Márton vezényel majd le. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amit aznap a helyszínen lehet megtenni.

Hunkies20130604-20111-ni8j3v.gallery

A Re-koncept "Trevezz újra - Alkoss újat" pályázatról: a MÜSZI és a londoni székhelyű Hunkies csapata pályázatot írt ki egyéni és csapatban alkotó művészek számára, használati tárgyak újratervezésére és átalakítására. A jelentkezők szabadon választhattak egy-egy kedvenc elemet a kiállítási formában installált készletből, cserébe vállalniuk kellett, hogy egy hónapon belül új formában juttatják vissza a Corvin Áruház 3. emeletére.

Az újraértelmezett tárgyak 2012. december 15-20. között megtekinthetőek, a finissage-on megrendezett aukción pedig bárki megvásárolhatja őket. A befolyt összeg egy negyede az (újra)tervezőket illeti, a bevétel további részét pedig a MÜSZI építészeti munkálataira és a Hunkies Egyesület + Re-koncept pályázat további programjaira, kiadványaira fordítják majd.

AUKCIÓ: december 20., csütörtök, 18:00 

A kiállítás megtekinthető december 15. 20 órától december 20. 18 óráig nyitvatartási időben.

20.30 - .ua.i.o.. titkos főpróba 

21:30 - Dirty Kaleidoscope táncest

design, lakberendezés, kiállítás, kiallitas, programajánló, aukció, recycling, vintage, műszi, müszi, kiállítas Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317