Logomain

Luxus ikertornyokat épít a Swarovski

By Ongrádi Melinda 2012. december 12. 14:35

szerk at hg dot hu

Gateway_120130604-20111-ruvt8s.gallery

Gateway Towers, Pune

Gateway_220130604-20111-me3ngz.gallery

Gateway Towers, Pune

Gateway_320130604-20111-k0ltlt.gallery

Gateway Towers, Pune

Gateway_420130604-20111-c0okcl.gallery

Gateway Towers, Pune

Gateway_520130604-20111-bhnsp.gallery

Gateway Towers, Pune

Gateway_620130604-20111-wcgqwh.gallery

Gateway Towers, Pune

A csillogó kristályokról elhíresült cég nevét mára egyértelműen a luxussal azonosítják: valószínűleg ezt akarja meglovagolni a cég, amikor új vizekre evez, és az ingatlanpiacon próbál szerencsét. Ennek első állomása az indiai Punéban felhúzni tervezett két toronyház, a Gateway 1 és 2 Towers. A 45 szintes építmények, amelyek a város legmagasabb épületei lesznek, kifejezetten a fényűzést kedvelő gazdagoknak kínálnak majd lakályos rezidenciákat.

A csillogó kristályokról elhíresült cég nevét mára egyértelműen a luxussal azonosítják: a Swarovski valószínűleg ezt akarja meglovagolni, amikor új vizekre evez, és az ingatlanpiacon próbál szerencsét. Ennek első állomása az indiai Punéban felhúzni tervezett két toronyház, a Gateway 1 és 2 Towers. A 45 szintes építmények, amelyek a város legmagasabb épületei lesznek, kifejezetten a fényűzést kedvelő gazdagoknak kínálnak majd lakályos rezidenciákat. 

A lépcsőzetesen egymásra helyezett szintek mindegyikéhez tartozik majd tetőterasz is, a városra nyíló csodás panorámát is felkínálva a szolgáltatások között. Az épületben lesz majd tetőtéri spa, fitneszterem, olasz márványból készült padlóburkolat és természetesen kristályokkal díszített enteriőrök is.
Pune Mumbai után az indiai Maharashtra állam második legnagyobb városa, így valószínűleg lesz kereslet az ingatlanokra. 

A két tornyot a harmadik emeleten egy közös szint kapcsolja majd össze, amelyben számos szórakozási lehetőséget alakítanak ki. A tornyok körül három kisebb kiszolgáló épület is áll majd.

A tornyok építése része egy nagyobb ingatlanfejlesztési projektnek: az Amanora városnegyed (Amanora Township) létrehozásával a fejlesztő City Group és a projektet támogató állami kormányzat célja a 21. századi India megteremtése - a jelek szerint a jövő fontos részét képezik a luxus lakótornyok. A területen már több ilyen létesítményt is felhúztak, és ezek kihasználtsága 100%-os, így valószínűleg a befektetőknek nem kell majd aggódniuk a Gateway tornyok miatt sem.

swarovski, india, toronyház, ingatlanfejlesztés, pune, gateway towers, city group, amanora township, luxus ingatlan Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317