Logomain

Újra Projekt Showroom: egy helyen minden, ami ajándék

By Kovács Dániel 2012. december 11. 10:33

szerk at hg dot hu

A Hajós utcai üzletben december 13-20. között mindenki a pénztárcájához szabott kincseket találhat a család minden tagjának. <br/>

A nagy sikerű őszi játékvásárt követően a Projekt Showroom ismét megnyitja kapuit, hogy megadja a választ a karácsony nagy kérdésére: hogyan találjuk meg idén a legjobb ajándékötleteket, ha nincs időnk szisztematikusan végigjárni minden üzletet, kézműves boltot, dizájnkiállítást? A Hajós utcai üzletben december 13-20. között mindenki a pénztárcájához szabott kincseket találhat a család minden tagjának.

Projekt_showroom_karacsony20130604-20111-11fdprh.gallery

A Projekt Showroom olyan válogatást vonultat fel a lehetséges karácsonyi ajándékok legjavából, ami után nem maradhat senkiben hiányérzet. „Igyekeztünk mindenkire és mindenre gondolni, férfiakra és nőkre, gyerekekre és felnőttekre, karácsonyi dekorációra és számtalan kisebb és nagyobb ajándékra. Most is a belbecset tartottuk szem előtt, de felkészültünk a csomagolásra is.” – mondják a Projekt Showroom házigazdái.

A szervezők egy dolgot zártak ki: a hétköznapi tucat ajándékokat. Ez korántsem jelenti azt, hogy csak bolondos, vagy túldizájnolt, esetleg hajmeresztő áron kínált termékek lennének. A fő vezérlő elv a jó ízlés, az érdekesség, a stílus, és az értékállóság voltak. A lakberendezési tárgyaktól a divat kiegészítőkön és könyveken át a játékokig és dizájnos konyhai felszerelésekig és szépségápolásig,a romantikustól a minimálig mindenből lesz terítéken.

Majdnem 100 magyar és külföldi márka sok száz terméke közül válogathatnak a látogatók a csütörtökön nyíló, összesen egy hétig nyitvatartó pop-up üzletben. „Ahogy az őszi játékvásárnál is nagy hangsúlyt fektettünk a dekorációra, most is nagyon erős látvánnyal szeretnénk lenyűgözni az idelátogatót” – mondják a szervezők. „Alapvető célunk az, hogy a vásárlás ne csupán fogyasztás legyen, hanem valami több, egy élmény, időtöltés, inspiráció, mindaz, amit a boltba válogatunk az is mind ezt a célt szolgálja.” A vásárlók az ajándékokhoz csomagolást és csomagolási ötleteket is találhatnak, az első négy napon pedig Karcsi Papírboltja is a Showroom vendége lesz, különleges papírokkal, papírdekorációkkal és egyedi csomagolásokkal.

Projekt Showroom: 1065 Budapest Hajós utca 41.

2012. december 13-20.

Nyitvatartás: 10:00 - 20:00

üzlet, 6. kerület, hajós utca, projekt showroom, karácsony 2012 Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317