Logomain

Decemberi divat pop-up kicsiknek és nagyoknak

By Tóth Katalin 2012. november 27. 14:21

szerk at hg dot hu

December 1-31. között a NON+ és a Zagazum közös projektjeként pop-up üzlet nyílik a MOM Park földszintjén.

December 1-31. között a NON+ és a Zagazum designer márkák közös projektjeként pop-up üzlet nyílik a MOM Park egyik földszinti üzlethelyiségében, ízelítőt nyújtva a két tervező eddigi munkásságából. A butik különlegessége, hogy egy kreatív játéktérben kínál egyedi tervezésű designer darabokat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

Non_pop_up_store_mom_park_press120130604-20111-1td9nle.gallery

A NON+ Kiss Sarolta tervezőgrafikus-lakberendező divatmárkája. A bécsi divathéten, valamint a Fesch'Markt design vásáron is kiállításra került kollekcióit egyszerű vonalak, kényelmes, vagány megoldások és visszafogott színvilág jellemzi. A NON+ ruhák legtöbbjét egy-egy grafikai elem, idézet díszíti. A kollekciók darabjai egy téma, egy hangulat köré szerveződnek, a grafikák pedig mindezt szolidan hangsúlyozzák. Az egyedi darabokat kiváló minőségű anyagokból kézzel szabják-varrják, a mintákban és a ruhák fazonjában egyaránt tükröződik a letisztultság és a kreativitás. Fontos szempont a hordhatóság, a lezserség, a stílusbeli merészség.

A Zagazum egy új márka, nemzetközi piacra szánt kollekcióval. Gyerekeknek, gyerekek bevonásával készít dance fitness, zumba, hip-hop, aerobic ruhákat. Réder Andreának, a Zagazum tulajdonosának első számú célkitűzése, hogy mind ruháival, mind megjelenéseikkel életteli, őszinte élményeket
közvetítsen.

Zagazum - fitnessruhák gyerekeknek

Az üzlet belső kialakításának megálmodója szintén Kiss Sarolta, aki munkái során szívesen vegyíti a képi alkotás és a lakberendezés fogásait, így az enteriőrök kialakításakor is több művészeti ágból táplálkozik. Az ötletes installáció megtervezésekor nagy hangsúly került a természetes és újrahasznosítható anyagok használatára és a leleményes, kreativitással teli dekorálási módok alkalmazására. Fontos szempont volt mindemellett a költséghatékonyság, a praktikum és az egyszerűség.

Nyitás: 2012. december 1. 10.00 óra
Nyitva tartás: 2012. december 1-31. H-Sz: 10.00-20.00 V: 10.00-18.00

Az előkészületek nyomon követhetők az esemény Facebook oldalán.

divat, belsőépítészet, program, magyar tervező, non+, pop-up bolt, karácsony 2012, gyerek divat, zagazum, december, mom park Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317