Logomain

Kültéri tapéta bevállalós építkezőknek

By Ongrádi Melinda 2012. július 25. 15:48

szerk at hg dot hu

Wall_deco_1.gallery

A Wall & Déco kültéri tapétája

Wall_deco_2.gallery

A Wall & Déco kültéri tapétája

Wall_deco_4.gallery

A Wall & Déco kültéri tapétája

Wall_deco_5.gallery

A Wall & Déco kültéri tapétája

Az elképzelés annyira magától értetődő, hogy nem is értjük, miért nem találkozunk gyakrabban hasonlóval. Az olasz Wall & Déco kültéri tapétái az OUT (Outdoor Unconventional Texture, azaz Kültéri Rendhagyó Textúra) sorozatból leginkább az op-artos, geometrikus vonalat képviselik. A cég már eddig is ismert volt a nagyméretű geometrikus mintázatú tapétáiról, amelyek karakteres megjelenése képes az egész tér összképének alapvető meghatározására. A kültéri sorozatban többek között Bauhaus, fekete-fehér mintázatú Op_tical, őrült tájképek vagy éppen katonai terepszínű mintázat található.

Az elképzelés annyira magától értetődő, hogy nem is értjük, miért nem találkozunk gyakrabban hasonlóval. Az olasz Wall & Déco kültéri tapétái az OUT (Outdoor Unconventional Texture, azaz Kültéri Rendhagyó Textúra) sorozatból leginkább az op-artos, geometrikus vonalat képviselik. A cég már eddig is ismert volt a nagyméretű geometrikus mintázatú tapétáiról, amelyek karakteres megjelenése képes az egész tér összképének alapvető meghatározására. A kültéri sorozatban többek között a Bauhaus által inspirált, fekete-fehér mintázatú Op_tical, őrült tájképeket ábrázoló vagy éppen katonai terepszínű termékek találhatók.

A technikai részletekkel kapcsolatban annyit sikerült megtudnunk, hogy a falra kerülő bevonat három rétegből áll: ragasztórétegből, hordozószövetből és külső bevonatból. A cég termékei karakteres jellegük miatt már eddig is igen kedveltek voltak, leginkább az éttermek és szállodák körében, és a most tavasszal bemutatott új OUT sorozat fogadtatása is rendkívül kedvező volt. A teljes kollekció itt látható.

homlokzat, olasz design, art deco, wall & déco, kültéri tapéta Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317