Logomain

Mindent Henry Waltzról: pénteken Creative Mornings!

By Kovács Dániel 2012. április 16. 10:43

szerk at hg dot hu

Szabó András, azaz Emil Goodman pénteken, a budapesti Creative Mornings-on, amelyre ma 11 órától lehet regisztrálni. <br/>

Ki ne emlékezne Henry Waltzra? És ki ne lenne kíváncsi, hogyan áll a tavaly egy vizuális teaserből megismert, fantasztikus látványvilágú film készítése? Erről fog beszélni a Henry Waltz világot diplomamunkaként megálmodó Szabó András, azaz Emil Goodman pénteken, a budapesti Creative Mornings-on, amelyre ma 11 órától lehet regisztrálni.

Emil_goodman20130604-19838-1en7zla.gallery

Emil Goodman: Henry Waltz

 

András 2011-ben a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatójaként diplomamunkájához készítette a két és fél perces teasert, néhány hónap alatt, egyedül dolgozva ki a látványvilágot, az animációt és a digitális utómunkákat is. A Youtube-ra feltöltött kisfilmet mára több mint harmincezren nézték meg, elkészült Henry Waltz saját honlapja, és András csapatával az egész estét produkció megvalósításán dolgozik.

Hét, a Senseworkz Creative Collaboration tagjaként töltött év után András 2010-ben hozta létre saját műhelyét, a Room168 Studiót. Fontosabb munkái közül a Thirsty Thirteen animációs film iskolai munkaként készített kezdő jelenetét 2007-ből, a Beat Dis Just Like című számához készített videóklipet, amelyet két évig játszottak a magyar és a brit zenetévék. Utóbbival elnyerte a 2009-es KAFF Nemzetközi Animációs Fesztivál elsőfilmeseknek járó fődíját. Dolgozott együtt Tímár Péterrel, a Music Television-nel, a Secta Chameleon együttessel, valamint az UNICEF-fel is.

Thirsty Thirteen

 

Beat Dis - Just Like

 

András a CreativeMornings_Budapest vendégeként elsősorban a Henry Waltz készítésének rejtelmeibe avat majd be, de természetesen korábbi munkáival kapcsolatban is lehet kérdezgetni. Az időpont és a helyszín a szokásos: CreativeMornings_BDP április 20-án, pénteken 8:30 és 10:00 között a Toldi Mozi és Kávézóban. Regisztráció szükséges!

design, budapest, program, hg.hu, szabó andrás, henry waltz, creative mornings Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317