Logomain

Magyar divat, tavasz, mozgókép

By Séllei Lilla 2012. április 9. 10:21

szerk at hg dot hu

Debütál az Es-tu un Ange? márka különleges technikával készült videója.

A divatvideó kezd a hazai tervezők eszköztárának is a részévé válni. Persze még mindig nem általános, hogy egy márka az új kollekcióhoz minden esetben készít rövidfilmet, de a Fashion Video Festival első megrendezése óta ezen a területen is hatalmas változások figyelhetőek meg. A magyar kreátorok és divatmunkások közül pedig egyre többen bizonyítják, hogy ötletességük a mozgóképek területén is határtalan. Büszkék vagyunk rá, hogy a hg.hu-n debütálhat az Es-tu un Ange? márka 2012-es tavasz-nyári kollekciójához, különleges technikával készült alkotás.

Es-tu-un-ange-_2012_tavasz_nyar_3_50020130604-19838-63oxbz.gallery

:image_89899
fotó: Kecskés Márton

A kollekció

“Az Es tu un Ange? tavaszi kollekciója, a szűzies tündérromantika és fülledt, nyers szenvedély közt félúton, Vágó Réka erőteljes és érzéki nőiességét hordozza” - mesélte a tervező, Natali. Egy fülledt nyári, rohangálós napon sokszor nincs kedvünk tűsarkúba bújni, de miért ne viselhetnénk imádott lábbelijeinket a pólókon? “Mindig is nagy rajongója voltam a rekavago cipőknek! Egy kezdeti sikeres közös munka után jött a folytatás. Rékánál voltam, és csodáltam a rajzait, majd megkérdeztem, mi lenne ha rákerülnének a grafikák a pólókra, és elkezdődőt az ötletelés” - mondta Natali. Így kerültek Vágó Réka grafikái a pólókra, amiket Nyikos Dorottya ékszerei egészítenek ki. A könnyed anyagból készült, laza felsőket a színorgia jellemzi, akárcsak egy tavaszi virágoskertet.

A videó

A tervező, Rideg Natali szeret mindig valami szokatlant csempészni a kollekciók kampányába. A 2011-es tavasz-nyári szezonban például egy falusi parasztházban kapták lencsevégre a timosenkós fonatokkal büszkélkedő modellt, míg a 2011/2012-es őszi-téli, egy pornósztár főszereplésével készült képek egy jó nagy adag szexualitást tartalmaznak. Ezek után nem meglepő, hogy a közönség izgatottan várta, a 2012-es tavasz-nyári évadra mivel rukkol elő Natali és kis csapata.

Es-tu un Ange? 2012 tavasz-nyár - videó

A videó hangulata magával ragadó, de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen a különlegessége a technikában rejlik. Úgynevezett stoptechnikai megoldásokkal készültek a képek. Natalit kértük, hogy magyarázza el ez pontosan mit is takar: “A mozgóképek állóképekből állnak össze. A felvétel során fázisokat rögzítettünk, és ezekből az aprólékosan megkomponált mozdulatokból áll össze a mozgó végeredmény.” A képeket Viszlay Márk készítette, a végleges digitális verzió pedig a Berlinben élő Kútvölgyi Léna munkáját dícséri.

A videóban a modell Szabina, akit a közönség korábban Náray Tamás és Makány Márta kampányaiban láthatott. Natali szerette volna végre nem a végzet asszonyaként bemutatni. A videó érdekessége, hogy Szabina körül minden mozdulatnál életre kelnek a tárgyak, a virágok. Ezért lesz az összhatás olyan különleges, olyan furcsa. A sok előkészület és stábértekezlet utána végleges verzió egy napsütötte délután készült el. egy csodás virágszalonban. Összesen tizenöt ember dolgozott a videón, de rettentően profi, ugyanakkor nagyon családias hangulat uralkodott a forgatáson.

divat, magyar divat, divatvideó, fashion videó, fashion video, 2012 tavasz-nyár, rideg natali, est-tu un ange Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317