Logomain

Száz grafikus verseng az Aranyrajzszögért

By HG.HU 2006. október 24. 10:56

szerk at hg dot hu

Az elmúlt évektől eltérően idén a négy helyett öt kategóriában osztják ki az Aranyrazszög Díjat. Tervek, emblémák, arculatok, könyvtervek, illusztrációk, plakátok immáron ötödik alkalommal.

Az elmúlt évektől eltérően idén a négy helyett öt kategóriában osztják ki az Aranyrazszög Díjat. Tervek, emblémák, arculatok, könyvtervek, illusztrációk, plakátok immáron ötödik alkalommal.

A Magyar Grafikai Stúdiók Egyesülete által öt éve alapított díj célja, hogy jelképes formában jutalmazzák a tervezőgrafikusok munkáját. Jubileumi alkalomról lévén szó, idén a korábbi négy „hagyományos” kategória mellett („Életműdíj”, „Az utóbbi évek egyenletesen kimagasló tevékenységéért díj”, a „Kulturális díj”, valamint „A szuverén tervezőgrafikáért díj”) díjazzák a hazai tervezőgrafikáért az elmúlt évtizedekben legtöbbet tevő szakembert is.

Ar_x20130531-31141-4iu20v.gallery

:appendix_91

A szervezők, azaz a Magyar Grafikai Stúdiók Egyesülete és a Design Terminál Kht. Október 31-én hirdetik ki a 2006-os pályázat eredményét, valamint osztják ki a díjakat a Gödör Klubban. A díjra pályázók és a díjazottak munkáiból évente megrendezett kiállítás idén is átfogó képet nyújt a hazai tervezőgrafika megvalósult, illetve pályázatokra készült produkcióiról. Közel száz tervezőgrafikus mintegy kétszáz – tervet, emblémát, arculatot, könyvtervet, illusztrációt, plakátot bemutató – tablója látható majd a tárlaton.
A kiállítás megnyitójával egyidőben megrendezett könyvbemutatón ismerheti meg a nagyközönség az embléma.hu folytatásaként megjelenő plakát.hu könyvet is.


design Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317