Logomain

Magyar szépséget követ a világ!

By Séllei Lilla 2012. február 8. 13:45

szerk at hg dot hu

A sok külföldi sztár mellett most végre egy magyar lány is beállt a szépségnagykövetek sorába.

Mi a közös Aimee Mullins sportolóban, Gwen Stafani énekesnőben, Diane Kruger színésznőben és Palvin Barbara modellben? Az, hogy a sok külföldi sztár mellett most végre egy magyar lány is beállt a szépségnagykövetek sorába. A pimaszul fiatal Palvin Barbara szépsége, aki még csak 18 éves, ettől kezdve példaként szolgál a világ számos pontján élő nőnek.

Barbara_palvin_1_50020130604-19838-1o02h5u.gallery

A L’Oréal márka évek óta toborozza stábjába a leghíresebb, legszebb, legtermészetesebb és legkülönbözőbb nőket, akik nemcsak dekoratív megjelenésükkel, hanem más módon is rászolgáltak arra, hogy példaként álljanak más nők előtt. 

Palvin Barbara szépségnagykövet

Palvin Barbarát 13 évesen fedezték fel, és az elmúlt öt évben hihetetlen karriert futott be: láthattunk a Vogue, az Elle és a L’Officiel lapjain, de szerepelt a milánói fashion weeken is, valamint olyan nagy divatházaknak dolgozott, mint a Prada, a Chanel vagy éppen a Vivienne Westwood. A models.com 50 legnagyobb topmodelljét tartalmazó listáján pedig a negyvenedik helyen zárt.

A modell szakmában fiatalon érik el szakmai sikereiket a lányok, de Barbara gyors karrierje még ebben a közegben is különös. A L’Oréal cégnek is ő a legfiatalabb nagykövete, aki a következőt tanácsolja követőinek: “Legyen magabiztos, adja önmagát, ne hagyja hogy mások befolyásolják és... soha ne adják fel az álmaikat.” Barbara legfontosabb szépségtippjét pedig mindenki megengedheti magának, hiszen csak hideg víz kell hozzá: “Szüleim mindig azt mondták, hogy hideg vízzel mossam meg az arcomat – ez egy nagyszerű tanács az egészséges kinézetű arcbőrért!

divat, magyar divat, palvin barbara Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317