Logomain

Rendhagyó villámtalálkák a hétvégére!

By Kovács Dániel 2012. január 16. 10:50

szerk at hg dot hu

Negyedórás tanácsadás szakértőktől - ezúttal fotó- és médiadesign, grafika és animáció, valamint textil és kerámia témákban.

A hg.hu is beszáll a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola négynapos rendezvénysorozatába: január 20-24. között az Design Terminálban három rendhagyó villámtalálkán várjuk a fotó és médiadesign, a grafika és a film, valamint textil- és kerámia iránt érdeklődőket a BKF tanáraival. A bizonytalanok, a magabiztosak, a kezdők és a haladók, a hobbiművészek és az elkötelezett szakbarbárok többek között Gőbölyös Luca, Július Gyula és Baráth Hajnal jótanácsait hallgathatják meg a rájuk jutó 15 percben.

Art_kickoff20130604-19838-dfh7bm.gallery

A hg.hu Villámtalálkáin eddig stylistokkal vártuk az érdeklődőket. A jól bevált receptet ezután sem adjuk fel, de az Art Kickoff rendezvénysorozat erejéig új témákat próbálunk ki. A fotográfia és médiadesign témájú villámtalálkára január 21-én, szombaton 18-19 óra között várjuk az érdeklődőket, tervekkel, portfólióval, munkákkal felszerelkezve. A résztvevő művésztanárok: Gőbölyös Luca, Seres Szilvia és Murai András. A képzés iránt érdeklődőknek érdemes korábban érkezni, hiszen 10-13 és 14-18 óra között a Fotográfia szak külön programot is rendez a szakvezető Gőbölyös Luca és Szabó Dezső vezetésével; a vállalkozó szellemű látogatók barátaikkal vagy kedvenc tárgyaikkal a helyszínen kialakított profi műteremben válhatnak modellé.

A következő villámtalálkát hétfőn, január 23-án, a tervezőgrafika és az animáció napján rendezzük, ugyancsak 18-19 óra között, Július Gyula, Kardos Sándor és Szabó Gábor részvételével. A nap programjai közül szintén érdemes válogatni: 10-12 óra között Eperjesi Ágnes, Gallusz Gyöngyi és Július Gyula, a Tervezőgrafika szak oktatói mutatják be az elmúlt két év legsikeresebb diákmunkáit, feladatait. 12-13 óra között a BKF hallgatói: Tillinger Adrienn, Hermann Adél, Pákozdi Rebeka, Németh Zsófi, Valicsek Ildikó prezentálják gondolataikat, ötleteiket, terveiket Slézia József művészettörténész mentorálásával. 14-17 óra között pedig a látogatóktól kapott témákból tanári közreműködéssel a helyszínen készül film: a forgatókönyv megírását követően a jeleneteket is leforgatják a helyszínen, majd a közös vágás utn a kész filmet a helyszínen be is mutatják. A moderátor Jakupcsek Gabriella és Báron György lesz.

BKF Art Kickoff

 

A harmadik villámtalálkára január 24-én, kedden várunk mindenkit, 18-19 óra között. Ezúttal festő-nyomó, öltözék- és kiegészítő, valamint szövő és kerámia témában, Baráth Hajnal, T. Doromby Mária, Sárosi Krisztina és Koleszár Ferenc részvételével. A nap programjai közül az érdeklődők figyelmébe ajánljuk Rátai Dániel, a Leonar3Do feltalálójának előadását 10-11 óra között, a street-artos SLOW bemutatkozását 20-21 óra közt, de lehet egyedi divatfotókat is készíttetni 11-14 óráig, valamint animációs játékokban részt venni Sikur Mihállyal, Kiss Melindával és az Animáció szak elsőéves hallgatóival.

Minden program helyszíne az Erzsébet téri Design Terminál, és a Villámtalálkák, akárcsak a BKF Art Kickoff programsorozatának összes többi eseménye, természetesen ingyenesek. A részletes programot érdemes végigböngészni itt!

fotó, textil, program, animáció, tervezőgrafika, kerámia, hg.hu, bkf, villámtalálka, art kickoff, médiadesign Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317