Logomain

Ünnepi fényáradat ölelhető hóemberrel

By Ginter Zsófi 2011. december 14. 11:54

szerk at hg dot hu linkedin

Ünnepi fényáradat ölelhető hóemberrel

2011. december 15. és 2012. január 6. között ölelésre vár egy hóember a budapesti Goethe Intézet épülete előtt. Az Intézet és a Kitchen Budapest közös interaktív karácsonyi installációja alighanem a legragyogóbb ünnepi találkahely a városban, ráadásul igazi közösségi élmény: a hatalmas hóember teljes átfogásához ugyanis legalább három ember ölelő karjaira van szükség.

Hoember120130604-19838-q3gahc.gallery

Egyedül nem megy: a Ráday utca 58. előtt álló hatalmas hóember teljes átfogásához legalább három ember ölelő karjaira van szükség. Ha pedig több is rendelkezésére áll, még boldogabb a társaságot kedvelő óriás. Minél több ölelő kar fogja át hóemberünket, annál nagyobb ragyogást hoz a borongós télbe - három teljes héten át, naponta reggel 8-tól este 10 óráig! Éjszakára a hóember aludni tér.

Ha kedvet kaptunk a hóemberöleléshez, mindenképpen vigyünk magunkkal fényképezőgépet: a kollektív teljesítmény eredménye azonnal látható és fotózható lesz a Goethe Intézet homlokzatán!

„Hóemberünkkel melegséget és fényt szeretnénk hozni a sötét és hideg télbe. Kicsik és nagyok, unokák és nagyszülők, helybeliek és világjáró idegenek örömére” – mondta Jutta Gehrig, a Goethe Intézet igazgatónője.

2011. december 15-én (csütörtökön) sötétedéstől a közös nyitóölelésekre várnak mindenkit, megnyitó zenével és közös fotózással 17 órától 18 óráig a Goethe Intézetnél.

design, installáció, budapest, kitchen budapest, program, kibu, karácsony, interaktív design, goethe intézet, tech design, interaktív, hóember Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317