Logomain

Csillagtúra, koncert és fotókiállítás a téli Stylewalker Nighton!

By Séllei Lilla 2011. december 8. 14:50

szerk at hg dot hu

Most, hogy ismét ünnepi díszébe öltözik a belváros, a karácsony előtti forgatag időszakában egy estére újra éjfélig nyitva tartanak a kerületi design boltok a Stylewalker Night keretén belül.

Most, hogy ismét ünnepi díszébe öltözik a belváros, a karácsony előtti forgatag időszakában egy estére újra éjfélig nyitva tartanak a kerületi design boltok a Stylewalker Night keretén belül.

Stylewalker_night_01_50020130604-19838-12tsixs.gallery

A Belváros-Lipótváros Önkormányzata által támogatott éjszakai barangolás során a dizájn rajongók kultúréhségüket is csillapíthatják, hiszen Stylewalker Night jóval több, mint egy egyszerű late night shopping rendezvény. Az egyedi ruhadarabok és kiegészítők mellett mézeskalács illetve food design kiállítás, gyerekkönyv bemutató, lakásdekor tanácsadás, posztmodern dizájn bútor kiállítás, nyereményjátékok, tehát az eddiginél is még színesebb programkavalkád várja az érdeklődőket. Az éjjeli divatbarangolók megnézhetik Szentirmai-Joly Zsuzsa textil lámpáinak és Viszlay Márk fotóinak kiállítását is. A Látomásban Lovebug Vintage segítségével izgalmas vintage kaland várja a barangolókat, amíg a Nanushka Beta Store-ba a Turbo zenekar speciális akusztikus szettje miatt is érdemes lesz ellátogatni.

Új résztvevőknek mindenképpen érdemes igénybe venni a Uniquebudapest vezetett túráit, hiszen érdekes információval gazdagodhatnak a magyar divat és design történetéből. Ráadásul most a férfiak sem kerülnek háttérbe, erről a We Love Budapest pasitúrája gondoskodik.

Ez alkalommal is 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a fiatal tervezők kreáció és az exkluzív márkák termékei, illetve aki az éjszaka folyamán legalább 5 üzletbe ellátogat, és a rendezvény szórólapjára összegyűjt 5 matricát, a 20 százalékos kedvezmény további egy hétig érvényes. A szórólapok a részletes programmal, a helyszínekkel és a térképpel már december elejétől megtalálhatóak lesznek a résztvevő boltokban!

Természetesen nincsen Stylewalker Night after party nélkül. Ráadásul a december 21-ei buli nem csupán a téli belvárosi dizájn barangolást búcsúztatója lesz, de az innio borbár nyitásának hivatalos megünneplése is. A bulit az Amoeba koncertje nyitja 20 órától. Az Amoeba-t Silye Dani követi, aki bár ideje nagy részében a főváros legnagyobb szórakozóhelyein szervez és tervez, most azonban a lemezjátszók mögül táncol- tatja a nagyközönséget.

Facebook oldal érdekességekkel.
Facebook esemény információkkal.

divat, karácsony, magyar divat, stylewalker night Icon_print

Csillagtúra, koncert és fotókiállítás a téli Stylewalker Nighton!

Csillagtúra, koncert és fotókiállítás a téli Stylewalker Nighton!

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317