Logomain

A ház ruhája a burkolat

By HG.HU 2011. november 18. 14:41

szerk at hg dot hu

Mindenki jól meggondolná, hogy mit vegyen fel, ha évtizedekig ugyanazt kéne hordania. Ezzel a gondossággal érdemes kiválasztani a ház burkolatát is, mely az öltözékünkhöz hasonlóan esztétikai és védelmi funkcióval is rendelkezik. Jól tudják ezt a Baltex Home munkatársai, és a cég által forgalmazott burkolatok gyártói is.

Mindenki jól meggondolná, hogy mit vegyen fel, ha évtizedekig ugyanazt kéne hordania. Ezzel a gondossággal érdemes kiválasztani a ház burkolatát is, mely az öltözékünkhöz hasonlóan esztétikai és védelmi funkcióval is rendelkezik. Jól tudják ezt a Baltex Home munkatársai, és a cég által forgalmazott burkolatok gyártói is.

Szepkek20130604-19838-sdahz2.gallery

Öltözékünk összeállításánál sem kizárólag az vezérel minket, hogy a lehető legkevesebbet kelljen fizetni a kasszánál. És a ház jó esetben évtizedeken keresztül viseli azt az „öltözetet”, amivel tulajdonosa burkolja. Ezért fontos, hogy a megfelelő szempontok alapján válasszunk hideg és meleg burkolatot.

Ezt ismerték fel azok a gyártók, akik immár nem csak azt tartják szem előtt, hogy egyes helyiségekbe szép és minőségi termékeket kínáljanak, hanem azt is, hogy portfóliójukba teljes kollekciók kerüljenek. Akárcsak egy, a divat világában jelen lévő brand esetén. Így ugyanonnan származhat a ház homlokzata, a beltér, a fürdőszoba, vagy éppen a medence burkolata.

És hogy az adott termékek az adott felületre tökéletes minőségben és valóban tartósan kerüljenek fel, ezen gyártók nagy része ragasztóanyagot, sőt, komplett rétegrendet is kínál. Ezt fejeli meg a forgalmazó Baltex Home azzal, hogy olyan ápolószereket is kínál, melyek szépen tartják és ápolják az adott felületet.

Azt, hogy ezek a gyártók a tervezés során mennyire innovatívak, nyomon lehet követni az aktuális trendekben. Melyeket, mint tetten érhetjük a Baltex Home bemutatótermében, ezek a cégek diktálják. A piac többi szereplője általában csak néhány év múlva adaptálja műszaki és dizájn megoldásaikat. Most ezek az innovatív, trendteremtő termékek mellé kínál 22%-al kedvezménnyel kiegészítőket a Baltex Home.

A Baltex Home azon túl, hogy forgalmaz, vagy éppen tanácsot ad a megfelelő burkolatrendszer kiválasztásában, szükség esetén saját szakembereivel rakatja le a lehető legjobb minőségben a burkolatot. Vannak helyzetek, amikor ez a kiválasztástól a beköltözésig tartó rendszerszemlélet nem csak tökéletes végeredményt, hanem forintosítható hasznot is jelent, mesélik a cég munkatársai. Ilyen volt az az eset, amikor egy budapesti éttermet néhány nap alatt újraburkoltattak. Este a szokott időben bezárt a hely, felkerültek a régire az új kövek, és néhány nap múlva a nyitáskor immár új környezetben ülhettek asztalhoz a vendégek.

A cég által forgalmazott minőségi termékek gyártóira az innováció és a zöld szemlélet is jellemző. Erre példa az a homlokzati burkolóanyag, mely napelemként is funkcionál, előállítja a fogyasztott energia egy részét. A környezet kímélete pedig áthatja az egész gyártási folyamatot, melyről a legtöbb termék esetén ECO minősítés tájékoztatja a vásárlót.

burkolat, akció, baltex Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317