Logomain

Debütál Balla Vivienne első divatvideója!

By Séllei Lilla 2011. november 16. 13:29

szerk at hg dot hu

Tegnap a Mono Fashionben debütált Balla Vivienne divatfotós divatvideója, valamint Galla Zoltán Péter vendégtervező legújabb darabjai.

Tegnap a Mono Fashionben debütált Balla Vivienne divatfotós divatvideója, valamint Galla Zoltán Péter, a decemberi vendégtervező legújabb darabjai. A szóban forgó kollekcióhoz rendhagyó módon nem készült fotóanyag, helyette filmben mutatta be a kreatív páros a ruhákat.

GALLA: POISON (by Vivienne Balla)

Galla Zoltán Péter tavaly ősszel alapította meg Galla nevet viselő márkáját azzal a céllal, hogy egy fiatalos és jól beazonosítható stílust teremtsen. Az általa megalkotott irányzatot leginkább a nagyváros inspirálja, de szívesen merít ihletet a természet különös struktúráiból is. Már kezdettől fogva készít ruhákat nőknek és férfiaknak egyaránt.

A héten bemutatott darabokat London ihlette, pontosabban a város éjszakái. Éppen ezért áttetsző feketék és sokszínű anyagok jellemzik a gyűjteményt. Ellentétek tapasztalhatunk például a sötét, geometrikus vonatkozású táskák és az élénk, színváltós, ruhadarabok között. "Az állandóság és a változékonyság ellentéte adta a tervezési folyamat alapjait. Szinte az összes eddigi munkámra hatással volt az építészet. Így volt ez most is. Ezúttal azonban a formavilágon túl az épített környezetet "alakító" véletlenszerű folyamatok is hatást gyakoroltak rám” - mondta a kollekcióval kapcsolatban maga a tervező.

divat, magyar divat, balla vivienne, divatvideó Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317