Logomain

Töltsd fel telefonod a táskáddal!

By Dillmann Vanda 2011. november 11. 13:13

szerk at hg dot hu

Powerbaggggggggg20130604-19838-1vsbcpj.gallery

Powerbag 1

Reszlet20130604-19838-1rkovub.gallery

Powerbag 2

Powerbag20130604-19838-xxe3of.gallery

Powerbag 3

Kepp20130604-19838-8ghm96.gallery

Powerbag 4

A Powerbag bárhol, bármikor feltölti műszaki eszközeidet

Bizonyára sokunkkal előfordult már, hogy fontos lett volna feltöltenünk a mobiltelefonunkat vagy laptopunkat, de pechünkre épp nem volt konnektor vagy a töltő a közelben. Erre, mai világunkban egyre égetőbb problémára találtak megoldást a Powerbag tervezői. A cég nemrég piacra dobott táskáival mindegy, hogy merre van a legközelebbi fali konnektor, hiszen a Powerbag beépített rendszerének köszönhetően képes bárhol feltölteni műszaki eszközeinket.

A táska tehát tökéletes választás azok számára, akik sokat vannak úton. A táskák ugyanis akár négyszer is képesek teljesen feltölteni egy okostelefont, mielőtt akkumulátorukat újra kellene tölteni. A komplett töltőrendszerrel ellátott hátizsák – van benne töltő, Apple csatlakozó, micro és mini USB, és a hagyományos USB port is – egy időben, bárhol egyszerre négy különféle eszközt képes tölteni. Csatlakoztatója több száz eszközzel kompatibilis, így laptopokon és mobiltelefonokon túl mondjuk eReaderünket vagy tabletünket is feltölti.

De hogy is működik a rendszer? A táskát a külső felületén található kis gombbal kell bekapcsolni. Ekkor megmutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét. A feltöltendő eszközödet pedig csak csatlakoztatni kell a megfelelő kábelhez és már kapja is az energiát. A Powerbagek (mind hátizsákok, mind pedig válltáskák) több színben, fazonban és stílusban érhetőek el, hogy mindenki megtalálja a stílusához leginkább passzoló darabot.

Az egyik típus a Business Class Pack, ami első ránézésre egy teljesen egyszerű hátitáskának tűnhet. Az igazi különlegessége ugyanis a belsejében rejlik: a kis, velúr bélelésű zsebekben elhelyezhetjük és tölthetjük készülékeinket. Azon túl, hogy a táska energiaforrásként szolgál, finom és puha anyagával meg is védi műszaki eszközeinket az esetleges karcolásoktól. Ezen kívül a repülővel sokat utazókra külön gondoltak a design kialakításakor: „checkpoint-barát” Flyflat kialakításnak köszönhetően a táska megkönnyebbíti az ellenőrző pontokon való átjutást.

A másik alapvető típus – amelyet a tervezők Instant Messengernek neveztek el – az előző hátizsák kistestvére, szinte ugyanazt tudja, csak ez oldaltáska. Ugyanúgy nagyfokú védelmet nyújt a laptopoknak és készülékeidet mindig feltöltve tartja, bármerre is legyél. Sok-sok cipzáras zseb közül választhatunk, amibe bármit bepakolhatunk – de a legnagyobb, bélelt nagy zseb a laptopé.

A 6000 mAh-s, újratölthető elemmel ellátott táska elég energiát képes szolgáltatni mondjuk egy átlagos okostelefon négyszeri teljes feltöltéséhez, mielőtt teljesen lemerülne. Minden egyes táskához tartozik egy vízálló AC adapter, amit bármely fali konnektorhoz csatlakoztatva újratölthetjük a táskánkat. A darabokat a Powerbag online oldalán vásárolhatjuk meg mintegy 25 ezer forintnak megfelelő összegért.

design, energia, táska, laptop, teleontöltő, powerbag, hátizsák, válltáska Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317