Logomain

Limitált luxus a divattervező Anh Tuantól

By Séllei Lilla 2011. november 10. 11:44

szerk at hg dot hu

A vietnami felmenőkkel büszkélkedő magyar divattervező, Luu Anh Tuan négy női designer, Tomcsányi Dóri, Vágó Réka, Juhos Janka és Mojzes Dóra mellett szintén kreált limitált szériás kiegészítőket az egyik vodkamárka felkérésére. <br/>

A vietnami felmenőkkel büszkélkedő magyar divattervező, Luu Anh Tuan négy női designer, Tomcsányi Dóri, Vágó Réka, Juhos Janka és Mojzes Dóra mellett szintén kreált limitált szériás kiegészítőket az egyik vodkamárka felkérésére.

Anh_tuan_portre_50020130604-19838-cvu4m3.gallery

A márka alapítója és designere, Luu Anh Tuan itthon a MOME-n, míg külföldön a London College of Fashion-ön sajátította el a szakmát. A Londonban és New Yorkban is ismert tervezőt 2007-ban a Magyar Divattervező Szövetsége, míg 2008-ban a Fashion Awards Hungary választotta meg az Év Fiatal Divattervezőjének.

Az Anh Tuan márka mindig is visszafogott, ugyanakkor nagyon karakteres darabjairól volt híres. Nyugalom és harmónia - ez az a két kulcsszó, amit előszeretettel használnak Anh Tuan kreációival kapcsolatban. Portékáiban a kézműves hagyományokat ötvözi a saját maga által kifejlesztett, legmodernebb anyagkezelési eljárásokkal, így teremti meg a modern luxust. Kollekcióiban a fém, a bőr és a textilek keveredne tökéletes arányban. Az Anh Tuan öltözékek egy keleti utazásokból, természeti népekből és népviseletekből inspirálódott világba kalauzolják el viselőjüket.

Az Absolut Vodka felkérésére Anh Tuan karkötőket készített. A multibrand egyetlen egy megkötése a tervezéssel kapcsolatban az volt, hogy a rájuk jellemző kék szín is kerüljön az ékszerekre. Anh Tuan ezért a bőrszíjak belső oldalát kékre tervezte. Az egyszerű karkötőket a karakteres csatok teszik egyedivé: az egyikre övcsatokra jellemző, míg a másikra a táskáknál használatos záródás került.

divat, kiegészítő, magyar divat, anh tuan, karkötő, absolut vodka Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317