Logomain

Táska neonomád csajoknak

By Séllei Lilla 2011. november 9. 13:35

szerk at hg dot hu

Ebben a látszólag hagyományos női válltáskában mindennek jut hely, a fényképezőgépnek, az objektíveknek és még az iPadnak is.

Női táska, ami egyben fotóstáska is, ráadásul a többi kütyünk is elfér benne? Azt hiszem egy ilyen 21. századi retikül megszületésével sok nő ugrana fel örömében. Hány nő fotózik hobbiból vagy éppen főállásban, és hány nő küzd azzal, hogy öltözékéhez kicsit sem passzolnak az ormótlan, sportos fotóstáskák? Az Ona márka erre a problémára is kínál alternatívát!

Taska_1_50020130604-19838-z2kpi0.gallery

:image_83736
kép: onabags.com

Az alapító Tracy Foster saját problémája orvoslására hívta életre a márkát. Tracy szereti megörökíteni a pillanatokat, így tükörreflexes gépét mindenhova magával viszi. A gép táskája persze ormótlan volt, akadályozta, nem illett az öltözékéhez, és sokszor úgy festett vele, mint egy turista. Ezért kezdte el egy hétköznapi táskában mindenféle kendőkbe, sálakba bugyolálva hordani az értékes gépet és az objektíveket. Persze eredménytelenül, az eszközök mindig megsérültek. Éppen ezért 2010-ben elindította saját táskamárkáját kifejezetten a fotózás szerelmeseinek.

:image_83735
kép: onabags.com

A márka koncepciója szerint kézi munkával, bőrből, kívülről a hagyományos női táskákhoz hasonlító darabokat készítenek, amelyek belül mégis úgy lettek kialakítva, hogy egy fényképezőgép kényelmesen elférjen mindegyikben.

A képen látható régi iskolatáskára emlékeztető modellben mindennek jut hely, a fényképezőgéptől az objektívek át egészen az iPadig. A szóban forgó darab ára valamivel 300 dollár fölött van, de ez nem is olyan borsos, ha belegondolunk, hogy kézzel készült, limitált számú termékről van szó.

divat, kiegészítő, fényképezőgép, táska, ipad Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317