Logomain

(x) Tervezz, pályázz és nyerj magyar designer cuccokat!

By Séllei Lilla 2011. november 2. 10:21

szerk at hg dot hu

Divat tematikájú plakátervezői pályázatot hirdet a hg.hu és az Absolut Vodkával, ahol a nyertesek magyar deisgnerek darabjaival lesznek gazdagabbak!

Az ABSOLUT VODKA és a hg.hu közös pályázatot hirdet. A pályázóknak az ABSOLUT VODKA új limitált kiadású palackjához kell plakátot tervezniük, ezáltal megalkotni az ABSOLUT MODE EDITION világát. A zsűriben helyet kapott öt hazai tervező is, akik szintén elkészítik saját plakátjukat, ezáltal inspirációt nyújtva a nevezőknek. A terveket október 31-től egészen november 25-ig várja az ABSOLUT csapata.

Plakat_50020130604-19838-12epl3c.gallery

:image_83384
Anh Tuan, Tomcsányi Dóri és Vágó Réka, három designer az öt tervezőből, akik limitált szériás kiegészítőt terveztek az Absolut Vodkának

Az ABSOLUT VODKA újabb limitált üveggel jelentkezik. Az ABSOLUT MODE EDITION a divat világába kalauzol bennünket. Nem ez az első alkalom, hogy a svéd cég a divat nagyjaival dolgozik, olyan ikonikus alakok dizájnoltak már plakátot az ABSOLUT VODKA számára, mint Tom Ford vagy Marc Jacobs. A magyar megjelenés apropójából Mojzes Dóra, Vágó Réka, Juhos Janka, Anh Tuan és Tomcsányi Dóri  egyedi, limitált kiegészítőket terveznek egy saját ABSOLUT MODE EDITION plakáttal együtt. A lehetőség adott a nagyközönség számára is az ABSOLUT MODE – YOUR INSPIRATION pályázat által.  A feladat divat tematikájú ABSOLUT MODE EDITION plakát tervezése, amin szerepel a limitált kiadású üveg. A beérkezett munkákat a kampányban részt vevő öt divattervező, Séllei Lilla, a hg.hu szerkesztője és Tóth Rita, az ABSOLUT VODKA képviselője zsűrizi, a nyertest pedig az általa kiválasztott dizájner felöltözteti 100.000 Ft-t értékben. A pályázat feltételei a Facebookon és a Tumblren olvashatóak.

ABSOLUT MODE EDITION

Az ABSOLUT VODKA minden szempontból igazi klasszikusnak számít. Ahogy a legtöbb ikon, az ABSOLUT is szeret játszani és előállni újdonságokkal, pont erről szólnak limitált kiadású palackjai. Az ABSOLUT MODE EDITION-nel az ABSOLUT VODKA mély hódolatát szeretné kifejezni a divat iránt; az üveg kristály hatású lapjai úgy készültek, hogy visszatükrözzék a fényt, a selyemszalag pedig a divat világára reflektál. A kampány a fotósok, stylistok és modellek ragyogó világáról szól. Az ABSOLUT és a divatvilág együttműködése nem új keletű dolog, a svéd cég olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Gucci vagy a Versace, de érdemes még megemlíteni Hussein Chalayant és Stella McCartney-t is. Az Absolut Vodka büszke arra, hogy olyan fotósokkal kollaborálhatott a múltban, mint Herb Ritts, Ellen Von Unwerth vagy Helmut Newton. Az ABSOLUT MODE EDITION kampány egyfajta visszatekintés az ikonikus fotósok munkáira, amit a jövő nagy reménységeivel való együttműködés tesz igazán aktuálissá.

A kampányfotó

A nő egy sötétített szobában sétál, kristályhatású tükörtáblák veszik körbe, amiken visszatükröződik a teste, ezáltal kaleidoszkópszerű képeket adva. A környezet, ami egy öltöző tükörtermére emlékeztet, valójában az ABSOLUT MODE EDITION palackjára utal, amivel a téli időszakban debütál az ABSOLUT VODKA. Sharif Hamza, napjaink egyik legfoglalkoztatottabb divatfotósa készítette ezt az aprólékosan felépített képet. Hamza, aki egyaránt otthonosan mozog a nyomtatott sajtó és a filmek világában, leginkább sötét hangulatú, érzéki és ragyogó munkáiról híres. Olyan magazinok számára készít fotókat, mint a Vogue Paris, a Vogue Russia, a LOVE, a Dazed & Confused  és az Interwiev. Az ABSOLUT MODE EDITION kampányfotó Hamza, a stylist Veronique Didry és a tükörfalak között pózoló modell, Shannan Click közös munkájának gyümölcse. Amíg Sharif Hamza és a stáb figyelhette és fotózhatta Shannant a tükrök között, addig a modell csak saját visszatükröződését láthatta a tükörtáblákon. 

A hazai kampány apropójából 5 divattervező, Mojzes Dóra, Vágó Réka, Juhos Janka, Anh Tuan és Tomcsányi Dóri egyedi, limitált kiegészítőket készített, amit természetesen az ABSOLUT MODE EDITION palack ihletett. A kiegészítők között találhatóak bőr karkötők, öv, nyaklánc, táska, sál, kitűző és egy clutch is. Minden darabon jellegzetesen visszaköszönnek a tervezők stílusjegyei és az ABSOLUT MODE EDITION világa. A kiegészítőkből 10 darab készült, ezzel is még exkluzívabbá téve az ABSOLUT VODKA és a dizájnerek közötti együttműködést.

A tervezői darabokhoz a kampány során nyereményként lehet majd hozzájutni, illetve azok megvásárlására is lehetőség lesz. Erről infó: info@pernod-ricard.com e-mail címen, Facebookon és Tumblren

A kampányt december 2-án egy divatbemutató zárja Magyarország egyik legszebb üzletházában az Váci1-ben (Váci u. 1.) a Budapest Essential Looks és az InStyle szervezésében. Az ABSOLUT MODE bemutatón feltűnik pár tervező a kampány résztvevői közül is, akik őszi/téli kollekciójukkal debütálnak a délutáni eseményen. Továbbá megtekinthetőek az ABSOLUT MODE EDITION kiegészítők valamint Tombor Zoltán AbsolutEly fotókiállítása is.

divat, pályázat, magyar divat, absolut vodka Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317