Logomain

Három könyv a Louis Vuittontól a design szerelmeseinek

By Séllei Lilla 2011. október 25. 13:44

szerk at hg dot hu

Lv_escape_50020130604-19838-5e5tx8.gallery

Művészet: Espace Culturel Louis Vuitton_500

Lv_utazas_50020130604-19838-6vypc5.gallery

Utazás: Louis Vuitton City Guide 2012 útikönyv sorozat_500

Lv_epiteszet_50020130604-19838-4war4f.gallery

Építészet: Louis Vuitton Architecture & Interiors kiadvány

Lv_50020130604-19838-p9zjlj.gallery

Louis Vuitton könyvek ősszel_500

Idén ősszel három új taggal bővül a Louis Vuitton divatház saját könyvtára: szeptember 1-jén jelenik meg a Espace Culturel Louis Vuitton című albuma, október 15-én a Louis Vuitton City Guide 2012 útikönyv sorozat és november 1-jén jelenik meg a Louis Vuitton Architecture & Interiors kiadvány.

Idén ősszel három új taggal bővül a Louis Vuitton divatház saját könyvtára: szeptember 1-jén jelenik meg a Espace Culturel Louis Vuitton című albuma, október 15-én a Louis Vuitton City Guide 2012 útikönyv sorozat és november 1-jén a Louis Vuitton Architecture & Interiors kiadvány.

Művészet: Espace Culturel Louis Vuitton

A Espace Culturel Louis Vuitton megnyitása óta százötven művész munkáját állította ki. Ez az üzlet valódi építészeti körutat kínál a látogatóknak, kortárs műalkotásokkal tűzdelve, egy könyvesbolttal és a hetedik emeleten Párizs varázslatos látképével, ahol egy kiállítótér található...”- mondta Yves Carcelle. A ház célja, hogy az építészek, fotósok, designerek, videóművészek és színházi tervezők alkotásait, a kreativitást és a kortárs művészetet megismertesse a közönséggel. “Az Espace culturel lehetőséget adott a párizsi, francia és nemzetközi látogatóknak, hogy felfedezzék a kortárs, kreatív műalkotásokat olyan országokból, mint India, Dél-Korea, amelyek távol esnek a sztereotípiáktól és az idealizált képtől” - folytatta Yves Carcelle. A szeptember 1-jén megjelent kiadvány bemutatja a korábban kiadatlan munkákat elismert és feltörekvő művészektől egyaránt.

Utazás: Louis Vuitton City Guide 2012 útikönyv sorozat

A divatház útikalauza igazán eredeti szemszögből mutat be negyven várost. A tízezer címet tartalmazó könyvsorozatban megtalálhatóak a hagyományos értékek és a modern, extravagáns helyek is. A lényeg, hogy az utazó megismerje a város eredeti hangulatát. Ebben asorozatban minden megtalálható a luxushotelektől a bájos hangulatú panziókig. Minden egyes City Guide tartalmaz egy vagy több puhakötésű könyvecskét is, amit bárhova magunkkal vihetünk, egyik városból a másikba, a hangulatunktól függően. Hong Kong és Macau most először szerepelnek önálló kötetben, míg London, Párizs és Róma egészen új formában tér vissza. Berlin, Isztambul, Monaco és Szentpétervár mellett a nélkülözhetetlen European City doboz öt új úti céllal bővült: Bari, Birmingham, Odessa, Salzburg és Zágráb. És ami nagyon fontos, hogy negyven, a művészvilág és kultúra különböző területein tevékenykedő ember mutatja be szeretett városát. A 21. század interaktivitása jegyében a divatház a könyvekhez készített rövidfilmeket is, amelyeken online bárki megnézhet.

Építészet: Louis Vuitton Architecture & Interiors kiadvány

A terek, enteriőrök és legfrissebb építészeti megoldások mindig is fontosak voltak a divatháznak. Portékáikat mindig izgalmas, innovatív üzletekben kínálják a luxusra éhes vásárlóknak. Ez a kiadvány ezt helyezi a középpontba: betekintést nyújt a Louis Vuitton nemzetközi üzleteibe, ipari létesítményeibe és meg nem valósított projektjeibe, az interjúkban pedig napjaink legtehetségesebb építészei és dizájnerei mutatják be a gyönyörű és összetett szerkezetek. Mint egy felfedezés a Louis Vuitton dinamikus, innovatív épületei és belső terei között, a könyv a divat, a belsőépítészet és az építészet kapcsolódását illusztrálja, mely minden design érdeklődő kedvére lesz. A limitált kiadás három eltérő borítóval és tokkal kerül az üzletek polcaira.

divat, könyv, louis vuitton, könyvajánló, utazás Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317