Logomain

Kakaskodás a Kinóban

By Kovács Dániel 2011. október 5. 10:20

szerk at hg dot hu

Nemcsak a Design Héten, a negyedik KISKAKAS Animációs Filmnapokon is Lengyelország áll a fókuszban. Október 6-7., Kino Mozi, Budapest.

Nemcsak a Design Héten, a negyedik KISKAKAS Animációs Filmnapokon is Lengyelország áll a fókuszban. A MOME által szervezett és az iskola animációs műhelyének legfrissebb termését bemutató mustrán krakkói és varsói vendégekkel is találkozhatunk. Október 6-7., Kino Mozi, Budapest.

Kiskakas20130603-19838-1uw593f.gallery

A tavalyi fesztivál a nyugat-európai animációs képzés elit élvonalát vonultatta fel, idén pedig a magyar animációval sokban rokonságot mutató lengyel iskolák, stúdiók és független alkotók bemutatása áll a középpontban – ők manapság főszereplői a legnagyobb animációs fesztiváloknak, kilábaltak az Európa közép-keleti térségét sújtó anyagi és strukturális válságból, így a szervezők szerint van mit tanulnunk tőlük. 

A lengyel művek, a MOME Anim-filmek és egy ASF-best of (ez az Animation Sans Frontiere, azaz Animáció határok nélkül elnevezésű oktatási programba tömörült iskolákat takarja) válogatás vetítése mellett a Krakkói Képzőművészeti Akadémia animációs tanszéke és a varsói Human Ark animációs stúdió tart bemutatót munkáiból. A Filmkritika-Live program pedig „összeereszti a színpadon” a MOME Anim fiatal hallgatóit az ELTE Filmtudomány tanszékének diákjaival. A két utóbbi eseményen való részvétel ingyenes, a vetitésekre 700 forint a jegyár.

mome, program, animáció, design hét 2011 Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317