Logomain

Doboz helyett okos táska

By Séllei Lilla 2011. augusztus 31. 14:00

szerk at hg dot hu

Mostantól a kartonból készült dobozok helyett egy papírkeretbe és egy Clever Little Bag nevet viselő vászontáskába kerülnek a sportos lábbelik.

Az egyik vezető sportmárka részben száműzte a papírdobozokat az edzőcipőik csomagolóanyagai közül. A kartonból készült dobozok helyett egy papírkeretbe és egy Clever Little Bag nevet viselő vászontáskába kerülnek a lábbelik.

Puma_clever_little_bag_50020130603-19838-1n0cghq.gallery

A környezetvédelemmel sokat törődő Puma úgy ítélte meg, hogy fenntarthatósági törekvéseivel nem egyeztethető össze a papírdobozok használata. A Clever Little Bagnek köszönhetően egy év alatt rengeteges spórolnak a csomagoláson. Az éves papírfelhasználás 8500 tonnával csökken, míg energiából 20 millió megajoule-lal fogyasztanak majd kevesebbet. De a vízfogyasztást is jelentősen, mintegy egy millió literrel csökkenti ez a piros táska.

A Clever Litte Bag már ezekből a szempontokból is fantasztikus, de az újrahasznosításában mégis a legnagyobb szerepet a vásárlók játsszák. Míg egy papírdoboz sokszor a kukában végezte, addig ez a piros tasak biztosan nem fogja. Igen ám, de mire lehet használni? Erre a kérdésre annyi válasz születik, ahány ötletes fogyasztó van. Használhatjuk bevásárlásra, ültethetünk bele virágot, de akár a toalett papír tárolására is kitűnő lehet. A sportmárka tehát számít kreatív és ötletes vevőire, akik a vásárlás után új funkcióval ruházzák majd fel a tasakot.

design, csomagolás, divat, környezetvédelem, sport, puma, táska Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317