Logomain

Felbukkanó magyar divatüzletek nyara

By Séllei Lilla 2011. augusztus 3. 11:21

szerk at hg dot hu

A nyár végi leárazásokat pop-up store-okkal kötik össze a hazai tervezők. Míg az Ourstyle az egyik plázában nyitott ideiglenes üzletet, addig Nanushka újból beköltözik a Fashion Streetre.

Amikor elkezdtek megszaporodni a pop-up store-ok, azaz az ideiglenesen felbukkanó üzletek Budapesten, akkor egy egész hosszú cikkben foglalkoztunk a kérdéssel. Az Ourstyle online üzleten kívül az egyik legnépszerűbb hazai márka, a Nanushka is több alkalommal jelentkezett már ilyen tiszavirág életű bolttal. A nyár úgy látszik a többi évszakkal ellentétben még inkább a felbukkanó üzletek időszaka, hiszen július közepétől működik az egyik plázában egy Ourstyle pop-up store, augusztus közepétől pedig egy Nanushka üzlettel bővül a hazai időszakos kínálat.

Nanushka-pop_up_store_500_220130603-19838-6kwrj.gallery

Az augusztus 17-én, a télihez hasonlóan a Fashion Streeten megnyíló Nanushka pop-up üzlet egyik legnagyobb előnye, hogy nemcsak a női nem képviselőinek kínál darabokat, hanem a férfiaknak is. Valamint, akárcsak az Ourstyle üzletében itt is hatalmas kedvezményekkel juthatunk darabokhoz. Míg előbbinél több tervező kollekciója alkotja a kínálatot, addig ebben az esetben Sándor Szandra darabjai a főszereplők. Az akciós termékeket akár hetven százalékkal olcsóbban vásárolhatjuk meg, és örömhír, hogy a kedvezmény a tavasz-nyári darabokra is érvényes.

Ahogyan azt már a korábbi cikkünkben is taglaltuk az ideiglenes üzlet berendezése mindig különleges. A tervezők nem akarnak súlyos összegeket áldozni bútorokra néhány nap vagy hét miatt. Az olyan ötletes megoldások mellett mint a raklapokból vagy kartondobozokból készült pultok és drótkerítésből alkotott ruhafogasok, a tervezők hagyományos bútorokat is alkalmaznak. A Nanushka üzletben például Möbelkunst darabok kaptak helyet. Az Ourstyle üzletének kialakítása pedig Tóth Katalin és a Klasszdesign munkáját dicséri. Kitűnő nyárvégi design program a pop-up store-ok meglátogatása.

Nanushka pop-up store
Időpont: 2011.08.17 – 2011.08.22 10 órától 20 óráig
Helyszín: Budapest 5. kerület Deák Ferenc utca

Ourstyle pop-up store
Időpont: 2011.07.18. - meghosszabbítva
Helyszín: Mammut I. 2. emelet, az Anita Moda helyén

divat, nanushka, magyar divat, ourstyle, pop-up store Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317