Logomain

Ismét játszóház felnőtteknek!

By Séllei Lilla 2011. július 27. 12:20

szerk at hg dot hu

Újból hg.hu Intelligens Textilek és Csináld+ Workshop a Goubán! Ezúttal a fluoreszkáló és foszforeszkáló anyagok állnak a foglalkozás középpontjában!

A legmerészebb álmainkban sem hittük volna, hogy az első hg.hu Intelligens Textilek Workshop ilyen sikerrel zárul majd. Éppen ezért muszáj augusztus első vasárnapján repetáznunk, és újabb érdekes, izgalmas felnőtt játszóházat tartanunk. Ha ezúttal az idő is engedi, akkor a Gouba, a Gozsdu udvari bazár lesz a helyszín, a középpontban pedig a fluoreszkáló és foszforeszkáló anyagok állnak majd. Üres helyek, ugyan korlátozott számban, de még rendelkezésre állnak! Várjuk a jelentkezéseket!

Intelligens_50020130603-19838-weu19v.gallery

Mi is a hg.hu Intelligens Textilek Workshop?

A hg.hu divat rovatában nagy figyelmet szentelünk az intelligens öltözékeknek, a világító vagy éppen okos ruháknak és varázskabátoknak. Szeretnénk ezzel a program-sorozattal bebizonyítani, hogy az intelligens öltözékek sokkal közelebb állnak a mindennapjainkhoz, mint hinnénk, és nemcsak a sci-fi filmekből hozhatunk példát rájuk. A kézműves foglalkozások mintájára szervezett délutánokon bárki elkészítheti saját fantasztikus filmbe illő öltözékét, kiegészítőjét. A nők nem szívesen nyúlnak a műhelyekben található szerszámokhoz, mert tévesen úgy vélik nem tudnák őket kezelni. Szeretnénk megmutatni, hogy intelligens textilt sem nehezebb csinálni, mint egy egyszerű vacsorát megfőzni.

Minden workshop középpontjába valami más téma áll. Az első alkalommal például ledekkel felszerelt ruhákat készítettünk, valamint a jelentkezők a Csináld+ csapatának segítségével izgalmas világító kitűzőket is készíthettek. Erről részletes beszámoló is született, aminek hatására rengetegen kaptatok kedvet, és jelentkeztetek az augusztus 7. foglalkozásra.

Második workshop: Foszforeszkáló kiegészítők

A második alkalommal az Innodekorral együttműködve a foszforeszkáló és fluoreszkáló festékekkel és dekorkavicsokkal dolgozunk majd, ezekből készítünk ékszereket és különböző stílusos kiegészítőket a rendelkezésre álló két órában. De a hg.hu Style csapat kiegészül a Csináld+ csapatával is, az ő segítségükkel különböző világító dekortárgyakat lehet majd csinálni. Azon túl, hogy a workshopon a technológiai rész megvalósításában segítséget nyújtunk, hagyjuk szárnyalni a jelenlévők kreativitását is. Az elkészült világító darab mellett minden workshopra jelentkezőt egy hg.hu Style kitűzővel ajándékozunk meg.

A létszám ezúttal is limitált, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit a sellei.lilla(kukac)ombrello.hu e-mail címen lehet megtenni. A részvételi díj 2500 Forint, ami az alapanyagok árát is fedezi. A díjat a helyszínen a foglalkozás előtt kell befizetni.

Bővebb információ a hg.hu Facebookján, a csinaldmeg.hu weboldalon és az oldal Facebookján!

Helyszín: Gouba Bazaar (Gozsdu udvar)
Időpont: 2011. augusztus 7. 14 órától 16 óráig
Részvételi díj: 2500 forint
Előzetes regisztráció és információ: sellei.lilla(kukac)ombrello.hu
Az esemény a Facebookon itt!

divat, workshop, program, intelligens textilek, gouba Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317