Logomain

Újra indul az Arculat és Márka képzése

By Kovács Dániel 2011. június 30. 14:14

szerk at hg dot hu

Az Activium és a Kreatív Csoport szervezésében 2011-ben ismét elindul az Arculat és Márka képzése. A második Arculat és Márka képzésen egy olyan expedíciót ígér, ahol a kommunikációs szakma résztvevői együtt fedezik fel az arculat és márka új világát.

Az Activium és a Kreatív Csoport szervezésében 2011-ben ismét elindul az Arculat és Márka képzése. A második Arculat és Márka képzésen egy olyan expedíciót ígér, ahol a kommunikációs szakma résztvevői együtt fedezik fel az arculat és márka új világát.

Amk_201120130603-19838-e8mddq.gallery

A jövőbe mutató megoldásokat arculat- és márkaspecialisták mutatják be, akik a szakma olyan, még fel nem ismert lehetőségeit mutatják be, melyekkel hatékony kommunikációs termékek, márkák és szolgáltatások hozhatók létre, és egyúttal építő jelleggel hatnak a marketinges és tervező kapcsolatára.

A hiánypótló kezdeményezés 2010-ben vette kezdetét, azzal a céllal, hogy javítsa az együttműködést a tervezői és márkateremtési folyamat különböző szereplői között, egyúttal a márkaépítés csapatmunkájában közös nyelv kialakítására tegyen kísérletet. A nagy sikerre való tekintettel, és a rengeteg pozitív visszajelzés eredményeként indul el 2011-ben is a képzés.

A 2011. október 1-én kezdődő, nyolc hetes kurzus előadói lesznek többek között: Simon Attila, a Café Design, kreatívigazgató, Büttl Krisztián, a Red Bull marketingigazgatója, Fazekas Ildikó, az Önszabályozó Reklámtestület (ÖRT) főtitkára, Román Balázs, a Kreatív Online főszerkesztője, Sas István, a KOAK társigazgatója, Csordás Zoltán, tervezőgrafikus művész, továbbá számos arculati és márkakommunikációs szakértő.

Az Arculat és Márka képzésének idei témáiban a jövőbemutató megoldásokra helyeződik a hangsúly.

Így szó lesz például a jövő ügynökségi modelljeiről, a márkaépítés buktatóiról és megoldásairól, médiabirodalmakról, a dinamikus arculatokról, infografikáról.

A képzés ajánlott mindazoknak, akik, az arculat és márka témakör elkötelezettjei, hisznek e két terület együttműködésének fontosságában. Végső soron pedig a kommunikációs szakma összes résztvevőjének: marketing szakembereknek, pr-, online-, kommunikációs területen dolgozóknak, ügyvezetőknek, kreatívigazgatóknak, art directoroknak, tervezőgrafikusoknak, webdesignereknek, felsőoktatási intézmények hallgatóinak.

További információ a www.arculatesmarka.hu oldalon olvasható.

grafika, arculat, brand, márka, program, activium Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317