Logomain

Magyar iPod-tok-tervez? verseny

By Bart Dániel 2005. október 18. 00:00

szerk at hg dot hu

A kultikus walkman-utód renoméját hivatott tovább növelni, és vicces társasjáték A Király meztelen! elnevezésű pályázat, melyen a pályázóknak egyéni arccal rendelkező iPod-tokot kell tervezniük.

A kultikus walkman-utód renoméját hivatott tovább növelni, és vicces társasjáték A Király meztelen! elnevezésű pályázat, melyen a pályázóknak egyéni arccal rendelkező iPod-tokot kell tervezniük.

Az Apple Magyarország az ARC nevű Vizuális Hívószó, mely két cég közt a fő hasonlóság az, hogy mindkettőnek van Gesztije, most összefog, és együtt hirdetik meg „A Király Meztelen!” nevű pályázatot új egyedi arccal rendelkező iPod-tokokra. Olyan tokokat és táskákat várnak, melyek egyedivé teszik az iPod mp3 lejátszókat és védelmet is nyújtanak a mindennapos használat során.

Kattintson a képre, ha megnézné még nagyobb méretben!

A pályázat ipar- és képzőművészek, ipar-, és képzőművész diákok és hallgatók, valamint a téma iránt érdeklődő alkotók számára nyitott. A verseny lehetőséget nyújt a pályázóknak arra, hogy mindennapi feladataik mellett egy már-már kultikus tárgy, az iPod számára olyan tokokat és táskákat tervezzenek, amely egyedivé teszi az mp3 lejátszókat és védelmet is nyújt a mindennapos használat során.  A pályamunkákat kilencfős zsűri bírálja majd el, a tokokból kiállítás is nyílik decemberben, továbbá az értékes nyeremények mellett a legjobbaknak lehetősége lesz az általuk tervezett tokok hivatalos kiegészítőként való értékesítésére is.

A pályázatra olyan tervek is beküldhetők, amelyek speciálisan  Magyarországra jellemző motívumok felhasználásával készültek,  korszerű és eredeti módon fejezik ki a termékkör gyártási helyét, igazodva a zömmel fiatalokból álló vásárlócsoport vizuális világához.

A verseny elsődleges célja, hogy lehetőséget teremtsünk tehetséges kreatívok számára, és pályamunkáik segítségével felhívjuk a figyelmet arra, hogy az iPodokhoz milyen sokféle és sokszínű kiegészítők kaphatók.

A pályázatok leadási határideje: 2005. november 11. A pályázatra való jelentkezési lapokat a www.arcmagazin.hu , vagy a  www.apple.hu oldalról lehet letölteni. A pályázattal kapcsolatos  bárminemű kérdést, az arcproject@apple.hu e-mail címen, és a  3450-452-es telefonszámon lehet feltenni (9-17 óráig). A pályázatokat esztétikailag, tartalmilag, valamint a technikai, anyagi és kivitelezhetőség szempontjából a következő zsűri bírálja el:

Bakos Gábor, Magyar Képzőművészeti Egyetem, @®©
Geszti Péter, dalszövegíró, @®©
Iván Juli, divattervező Artista stúdió
Lakatos Márk, stylist
Emanuele Massimo, Apple magyarországi képviseletének ügyvezetője
Mészáros Péter, Kreatív újság művészeti vezetője
Pohárnok Mihály, Design Terminál Kht. ügyvezető igazgatója
Stefan Lengyel, Iparművészeti Egyetem Formatervezői Tanszék Tanszékvezetője
Szöllőssy Barbara, formatervező, Városi Tájkép Csoport

design Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317