Logomain

Fotó- és designpályázat a jövőre kapcsolva

By Ongrádi Melinda 2011. június 21. 10:05

szerk at hg dot hu

Legrand és MOME Kapcsolj a jövőre! pályázat

A közelmúltban két kategóriában hirdetett pályázatot az idén 50 éves hazai jubileumát ünneplő Legrand Zrt. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel közösen szervezett, „Kapcsolj a jövőre!” címet viselő design- és fotópályázaton profik és műkedvelők egyaránt indulhatnak. Az utóbbi hetek pozitív visszajelzései alapján a neves szakemberekből álló független zsűri és a szervezők a pályázatok határidejének meghosszabbítása mellett döntöttek.

Legrand20130603-19838-17zxj52.gallery

A Legrand és a MOME első ízben írta ki közös formatervezői - és fotópályázatát villanykapcsoló témában. „A verseny célja, hogy felhívjuk a figyelmet a művészeti és egyéb tervezőképző felsőoktatási intézmények diákjai, ill. a fotós vénával rendelkező nagyközönség olyan újszerű, innovatív ötleteire, amelyek a Legrand villanykapcsolóinak kreatív megörökítésével új tartalommal töltik meg és más megvilágításba helyezik e mindennapi használati tárgyakat.” – összegez Károlyi László vezérigazgató.

Az első sorban a design szakmának szóló kétfordulós kapcsolószobor pályázaton a fődíj 150.000 Ft egy későbbi kiállításon való részvétel ígéretével, míg a fotópályázat nyertese a Samsung GALAXY TAB legújabb modelljével térhet haza. A fotó kategóriában hivatásos és műkedvelő versenyzők.egyaránt részt vehetnek. A legjobb 30 pályamunka szintén rendhagyó kiállítás keretében, illetve Legrand kiadványokban lesz megtekinthető. A pályázni kívánókat a cég kapcsoló és egyéb Legrand termékeket tartalmazó csomagokkal támogatja, amelyet a MOME Foramtervezési Tanszékén július 22-ig és a Weber Shandwick irodájában folyamatosan vehetnek át a jelentkezők.

A pályázatok lezárása mindkét esetben 2011. augusztus 26. (a kapcsolószobor tervek első rostája június 30-cal zár), míg az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjátadóra szeptember végén kerül sor.
További részletek és jelentkezés itt, facebook oldal itt található.

A LEGRAND ZRT.

A villamos rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértőjeként ismert cég jogelődjeivel együtt lassan 100 éve működik Magyarországon. A Legrand csoport 70 országban van jelen gyártóként, 31.000 alkalmazottat foglalkoztat és több mint 180 országban értékesíti termékeit. Az 50 éves szentesi működését ünneplő francia tulajdonú cég vállalati felelősségvállalási stratégiájának lényege olyan felelős üzleti magatartás tanúsítása, amellyel biztosítható a helyi és globális gazdaságés közösségek, valamint a természeti környezet fenntarthatósága. A LegrandZrt. célja a hatékony és energiatakarékos megoldások kidolgozása és biztosítása a fenntarthatósági elvek figyelembevételével.

design, mome, designpályázat, moholy-nagy művészeti egyetem, fotópályázat, villanykapcsoló, legrand, kapcsolj a jövőre! Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317