Logomain

Chevy-pályázat: eredményhirdetés a Design Terminálban

By Kovács Dániel 2011. június 1. 14:02

szerk at hg dot hu

2011. június 10-én Gálaműsor keretein belül hirdetik ki a Young Creative Chevrolet (YCC) 2011-es művészeti pályázat győzteseit.

2011. június 10-én izgalmas, programokban bővelkedő Gálaműsor keretein belül hirdetik ki a Young Creative Chevrolet (YCC) 2011-es művészeti pályázat győzteseit. A 13-órától kezdődő rendezvényre a szervezők várják mindazokat, akik fogékonyak a kortárs művészetre és szeretnének izgalmas programokon részt venni Budapest szívében.

Ycc20130603-19838-1siaey6.gallery

Young Creative Chevrolet 2011

Programok:

13:00 – 19:00 óra között az érdeklődők egy kiállítás keretén belül a YCC pályázatára beérkezett műveket tekinthetik meg. A tárlat érdekessége, hogy a látogatók közönségszavazással dönthetnek az általuk legjobbnak tartott pályaműről, amit a szervezők különdíjjal jutalmaznak a Gálaműsor során.

Az ünnepélyes díjátadásra 19:30 órakor kerül sor, amelyen a YCC szakmai zsűrije nyilvánosságra hozza a kategóriák győzteseinek névsorát. Kategóriánként az első három helyezett jelentős jutalomban részesül, valamint az első helyezettek bekerülnek az európai döntőbe is.

A díjak átadása után, 20:00-kor a pályázat résztvevői egy navigációs csapatversenyen vesznek részt. A Gála eseményen bemutatott navigációs játék Európában egyedülálló, első alkalommal lesz lehetőség a résztvevők és a közönség számára az interaktív technológia és az emberi kreativitás egyidejű jelenlétének, egymásra hatásának megélésére.

A rendezvény záróakkordjaként Zságer Balázs (Zagar) Dj szettjét hallgathatják meg az érdeklődők 21:00 órától, mely produkció alatt a Design Terminál épületét fényfestéssel borítja a Kiégő Izzók csapat.

A rendezvény ideje alatt Chevrolet Oldtimereket is megtekinthetnek az érdeklődők.

design, grafika, divat, budapest, fotó, pályázat, videó, magyarország, chevrolet, video, young creative chevrolet Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317