Logomain

Keresik az ország legjobb független animációs filmkészítőjét

By Ongrádi Melinda 2011. május 4. 11:31

szerk at hg dot hu

Keresik az ország legjobb független animációs filmkészítőjét

Keressük az ország legjobb független animációs filmkészítőjét. Elő a gigabájtok rejtekéből a legjobban sikerült filmekkel, hogy megmutathassuk azokat a nagyközönségnek, illetve a szakma hazai és nemzetközi krémjének! A Kecskeméti Animációs Filmfesztivál szervezőbizottsága és a kecskeméti Városi Kulturális Mozgalom (VÁKUM) egyesülete pályázatot hirdet animációs filmkészítők számára.

Szaft_logo20130603-19838-1q50djo.gallery

A nemzetközi fesztivál kísérőrendezvényeként idén már második alkalommal megrendezendő kecskeméti SZAFT-ra bármely független alkotó nevezheti bármely animációs technikával készült filmjét. A nevezett alkotásoknál tartalmi és időbeli korlát nincs, azonban vallási, nemi és etnikai megkülönböztetésre, illetve erőszakos cselekedetekre buzdító filmeket a rendezvényen nem vetítünk. A versenybe kerülő filmeket egy háromtagú szakmai zsűri bírálja el, akiknek a kilétét hamarosan szintén nyilvánosságra hozzuk! A zsűri által kiválasztott legjobb 3 film díjazásban részesül.

Nevezési határidő: 2011. május 30. A filmeket ftp-n keresztül várjuk, jelszóért és címért a szaft@vakum.hu címen lehet jelentkezni!

A rendezvény a Kecskeméti Animáció Filmfesztivál alatt, 2011. június 16-18. között kerül megrendezésre Kecskeméten, a Szigma Kiállítótérben, ahol június 15-től a Magyar Képregény Akadémia kiállítását lehet megtekinteni és az alkotókkal a Comic Jam fedőnévre hallgató képregény workshopon részt venni.

design, grafikai design, animáció, rajzfilm, szaft, szabad animációs filmkészítők találkozója, kecskeméti animációs filmfesztivál, városi kulturális mozgalom, vákum Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317