Logomain

Profi fényképező iPhone-nal keresztezve

By Ongrádi Melinda 2011. május 3. 11:30

szerk at hg dot hu

Leica i9

Ma már nem nagyon készül telefon integrált digicam nélkül, így a zsebünkben lapuló mobilnak köszönhetően állandóan van nálunk egy fényképezőgép is. Ha a képminőséget nézzük még nem tökéletes, a fényképezőgépekkel nem veszi fel a versenyt, de annál nagyobb az élmény, amikor valamit azonnal elküldhetünk emailben, MMS-ben vagy posztolhatjuk Facebookra, amit egy digitális kamerával legtöbb esetben egyelőre nem tehetünk meg. Igaz van olyan digicam, amivel már telefonálhatunk is (pl.: LG L-03C).

Leica_i920130603-19838-16sylg7.gallery

De mi van, ha mindenből a legjobb kell? Mi van, ha nem elégszünk meg az iPhone 4 képminőségével sem, de ragaszkodunk a gyönyörű érintőképernyőhöz és az always-on kapcsolat kínálta határtalan lehetőségekhez is?

Hasonló kérdések merülhettek fel a kaliforniai Black Design mérnökeinek fejében is, amikor hosszas gondolkodás után megszületett a klasszikus fényképezőgépbe integrált iPhone ötlete a Leica i9. Még fel sem ocsúdtunk a pár nappal ezelőtti vezeték nélküli objektív jelentette sokkból, most meg itt van ez. A hátlap tekintetében még van is egy kis hasonlóság a két koncepció között, hiszen a WVIL Camera hátsó felében is egy kipattintható érintőképernyős okostelefon figyel, melyet a CES-en demózó szaki fel is vesz a rögtönzött bemutató közben.

További részletek a pto.hu-n.

design, kütyü, iphone, termék, leica i9, klasszikus fényképezőgépbe integrált iphone, black design associates Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317