Logomain

Kizöldülő luxusmárkák

By Séllei Lilla 2011. április 4. 14:08

szerk at hg dot hu

Anna Wintour fővédnöksége alatt nemrég rendezték meg a Runway to Green nevet viselő showt, amivel a cél az volt, hogy felhívják a figyelmet a környezettudatos divattervezésre.

Anna Wintour fővédnöksége alatt nemrég rendezték meg a Runway to Green nevet viselő showt, aminek a célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a környezettudatos divattervezésre. A kezdeményezés mellé olyan hírességek álltak, mint Stella McCartney, az Oscar de la Renta divatház, valamint Diane Kruger, Zoe Kravitz és Olivia Palermo. Az eseményen szintén bemutatkozott Marni divatház újrahasznosított műanyagokkal díszített kiegészítőkkel rukkolt elő.

Marni_runway_to_green_50020130603-19838-1yld2ss.gallery

:image_73494
kép: runwaytogreen.com

A Marni zöld kifutón felvonultatott minigyűjteményének különlegessége, hogy a táskára, kis szütyőre és nyakláncra műanyag flitterek kerültek. Az újrahasznosított pirosas színben játszó kör alakú flitterek mozgalmassá és érdekessé teszik a Marni már megszokott formáit. Igazán környezetbarát a Marni táskája, amivel bebizonyították, hogy még egy luxusmárka darabját is lehet hulladékkal díszíteni. A Runway to Green rendezvényen egyébként a legtöbb tervező 2011-es őszi-téli kollekciójában megtalálható darabjaiból mutatott be, így több olyan alkotás is volt, ami nem tekinthető innovatív zöld öltözéknek, még akkor sem, ha a modellek egy zöld fal előtt vonulnak fel. Annak ellenére, hogy a rendezvényen kevés volt az újító alkotás a nagy nevek miatt remélhetőleg tényleg célt ért az esemény, és ezután többen figyelnek majd a környezetre akár a tervezés, akár a vásárlás során.

divat, divatbemutató, környezetvédelem, biopamut, anna wintour Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317