Logomain

Palvin Barbara, az emelkedő modellcsillag

By Séllei Lilla 2011. március 21. 16:24

szerk at hg dot hu

13 éves volt, mikor felfedezték, ma is még csak 17 éves, de számos sikert tudhat már maga mögött: szerepelt a Vogue számos kiadásában, vonult a Prada showján, nemrég pedig ő lett a Chanel egyik kampányarca.

Nem több, mint 13 éves volt, amikor 2006-ban felfedezte az Icon Model Management. Ma is még csak 17 éves, de számos sikert tudhat már maga mögött, mint modell. Szerepelt a Vogue számos kiadásában, vonult a Prada showján, nemrég pedig ő lett a Chanel egyik kampányarca. Ki ő? Nem más, mint Palvin Barbara, aki múlthéten az év modelljének járó díjat is megkapta.

Palvin_barbara_chanel_39920130603-19838-1f1u7uo.gallery

Barát Vince - Barbara

A Glamour Women of the Year díjátadón a legjobbnak ítélt Barbara sikere nem meglepő, hiszen rajta van az 50 legkeresettebb modell listáján is. Büszkeségei között ott vannak a Prada, a Louis Vuitton, a Nina Ricci, a Giles és például a Miu Miu divatbemutatói, de mosolygott már vissza a brit, a francia, az orosz, a török, a német és a spanyol Vogue-ból is, valamint láthattuk a Jalouse, a W magazin, a Numéro, a Love és Harper’s Bazaar oldalain is. Friss sikerei között a Chanel mellett ott van a konfekcióban utazó C&A üzletlánc is, náluk Stella McCartney exkluzív kollekcióját népszerűsíti. És ez még semmi, hiszen a New York magazin még így is csak emelkedő csillagként jegyzi.

:image_72933
kép: chanel.com

A szemfüles olvasók egyébként Barbarával már a hg.hu-n is találkozhatott, hiszen Baráti Vince a Fashion Video Festivalra készített filmjében is ő volt a főszereplő. És hogy miből lesz a cserebogár? A W magazin által készített interjúban találhatóak gyerekkori képeket is a szupermodellről. És, hogy mi lehet sikerének a titka? Népszerűségét valószínűleg csodás hajzuhatagának, feltűnően kék szemének, érzéki ajkainak, ugyanakkor gyermekien bájos arcának köszönheti. A díjátadó gálán a Dívány.hu csapata interjút is készített a szemtelenül fiatal modellel, a beszélgetést itt olvasható.

divat, díj, modell, magyar divat, magyar modell, palvin barbara Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317