Logomain

Ágyba bújni az iPoddal

By Katona S. Ádám 2006. január 31. 00:00

szerk at hg dot hu

Míg társadalomtudósok az emberi elzárkózás veszélyére hívják fel a figyelmet, a technikai újítások pont ezt a tendenciát látszanak erősíteni. Az internetes vásárlás után itt a legújabb vívmány: iPod-dal felszerelt ágy.

Míg társadalomtudósok az emberi elzárkózás veszélyére hívják fel a figyelmet, a technikai újítások pont ezt a tendenciát látszanak erősíteni. Az internetes vásárlás után itt a legújabb vívmány: iPod-dal felszerelt ágy. Már az ágyból sem kell kimozdulni, ha használni kívánjuk kedvenc iPodunkat. Elég bedőlni egy fárasztó nap után, oldalra fordulni, és csatlakoztatni az iPodot a beépített csatlakozóhoz. A zenei élményt két oldalsó hangszóró biztosítja, a mélysugárzó pedig az ágy alá van beépítve. Ez is tehát egy afféle iPod-kihangosító, mint amilyenné az autórádió válik, ha beledugjuk a kazetta-alakú iPod-csatlakozót, és a fülhallgató helyett a hangfalon hallgatjuk mp3-ainkat.

:image_10007

Dan Gillingham
, az IPod ágy tervezője szerint újításukkal a hagyományos hálószoba fogalmáról kialakult képen szeretnének változtatni. A designer egyenesen úgy fogalmaz, hogy Pause (Szünet) névre keresztelt ággyal a pihenés fogalmát fedezték fel. Az ágyat gyártó új-zélandi Design Mobel vállalat honlapján hosszasan lehet böngészni, hogy milyen kényelmi funkciókkal látták el új terméküket. Külön kiemelik a súlytól függő, személyre szabott matracok, illetve a felhasznált, opcionálisan választható őshonos fatípusok fontosságát. Igény szerint olvasólámpákkal és alumínium fiókokkal is meg lehet rendelni az ágyat.

45701_cikk20130531-31141-agozl1.gallery

design Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317