Logomain

Napelemes fák alatt kellemes a pihenés

By Nevelő Judit 2011. március 17. 16:05

szerk at hg dot hu

Képzeljük el, hogy egy fa beépített napelemes panelek segítségével esténként a csillagok fényét imitálja fejünk fölé, hogy a nyáresti bulikat még hangulatosabbá tegye.

Képzeljünk el egy helyet a városban, ahol a gondtalan, napsütéses vasárnap délutánokat kellemesen eltölthetjük családunkkal, barátainkkal egy árnyékot adó fa alatt. Képzeljük el, hogy ez a fa a beépített napelemes panelek segítségével esténként a csillagok fényét imitálja fejünk fölé, hogy a nyáresti bulikat még hangulatosabbá tegye.

Napelemes_fa_50020130603-19838-yoqi8i.gallery

kép: trimo-urbancrash.com

Az Urban Crash új, bámulatos terve szerint egy olyan közösségi-szabadidős tér lesz hamarosan elérhető a városi környezetben, amelynek árnyékot adó tetőszerkezete nem csak hűsít majd, de a beépített napelemeknek köszönhetően energia-központként is funkcionál majd. Az üvegtető gócpontjában olyan elemeket építenek be, amelyek által a szerkezet teljes egészében ellátja magát energiával.

A városlakók közösségi programokat szervezhetnek itt, pihenhetnek családjukkal, könyvet olvashatnak, vagy akár a fiatalok esti összejövetelt is tarthatnak az új placcon. Az energiatermelő napelemes üvegtető ugyanis képes arra, hogy az esti szórakozáshoz hangeffektekkel járuljon hozzá, illetve a csillagok fényéhez hasonló hangulatvilágítást szolgáltasson a beépített LED-lámpák segítségével. Természetesen az ezekhez szükséges energiát saját magának állítja elő a napközben elérhető napenergiából.

Az Urban Crash terve a városi közösségi élet egyik legfontosabb központjává válna, mely számos helységben hiánypótló lenne. Tervező: Trimo-urbancrash

design, környezetbarát, napelem, energia Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317