Logomain

Extra divat a vasárnapi Wampon!

By Séllei Lilla 2011. március 17. 13:04

szerk at hg dot hu

A most vasárnap megrendezésre kerülő Wampon kitüntetett figyelmet kapnak a magyar tervezők! A galérián kiállító designerek között ott lesz az Imago Mundi tervezőpárosa, Zoe Phobic és még sokan mások.

Március 20-án még a Millenáris ad otthont a Wampnak, ami különleges divat kiadással jelentkezik ezúttal. A galéria igazi showroommá alakul, ahol számos magyar tervező mutatja majd be a nagyközönségnek legújabb, 2011-es tavasz-nyári kollekcióját. Többek között a különleges eseményen részt vesz Szimon Ágnes Nóra, a Zoe Phobic tervezője, aki nemrég nyitotta meg Knit nevű saját üzletét, de a kiállítók között lesz Szabó Gabi is, a Zagabo tervezője, akinek Ribs & Ribbons nevű gyűjteménye debütál majd.

Imago_mundi_50020130603-19838-12blgx4.gallery

Wamp animációs kisfilm

A különleges kiadáshoz nem mindennapi animáció is készült, a mókás filmen textilből készült táskák és egyéb kiegészítők lejtenek bohókás táncot.

A listából persze nem maradhat ki Vágó Réka, Mojzes Dóra, a Fehér Design és az Imago Mundi sem. Az utóbbi márka tervezőpárosa egyébként egy különleges installációval is készül az alkalomra, de erről egyelőre nem árulnak el többet a lányok, a kíváncsi rajongók figyeljék a márka Facebook oldalát. A Zagabo hírlevélre feliratkozott rajongói közül a leggyorsabb 50 regisztrálót pedig még a reggeli nyitás előtt invitálják meg a standhoz, ahol valóban ők lehetnek az elsők a közönségből, akik közelebbről is megszemlélhetik az öltözékeket. Ilyen és ehhez hasonló érdekességekkel készülnek a tervezők a vasárnapi vásárra.

:image_72778
Imago Mundi 2010/2011 ősz-tél; kép: imagofashion.hu

Mint az már szokássá vált, ebben a hónapban is van Hónap designere, aki márciusban Kauker Szilvia. A tervező egy kihalófélben lévő kézműves technológiát elevenített fel és gondolt újra: egy kis manufaktúra élén gyárt csodálatos mintájú és színű cementlapokat és burkolólapokat, a hónap emberének kijáró extra-standra pedig cementlapmintás oldaltáskával készül.

divat, wamp, showroom, mojzes dóra, vágó réka, magyar divat, zoe phobic, mojzes dora, zagabo, imago mundi Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317