Logomain

Új logót és szlogent kapott Győr

By Kovács Dániel 2011. március 4. 11:29

szerk at hg dot hu

Győr városa az „Egészség, Kultúra, Innováció. A jövő Győrben épül.” szlogenre alapozza a 2011-es évi kommunikációját. Ebből „A jövő Győrben épül.” üzenet a három nagy partner (Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, AUDI Hungaria Motor kft. és a Széchenyi István Egyetem közös kommunikációjának is részét képezi, és kiegészül a lenti logó használatával. A hírt március 4-én jelentették be az idei Utazás Kiállításon, amelynek Győr a belföldi díszvendége. <br/>

Győr városa az „Egészség, Kultúra, Innováció. A jövő Győrben épül.” szlogenre alapozza a 2011-es évi kommunikációját. Ebből „A jövő Győrben épül.” üzenet a három nagy partner (Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, AUDI Hungaria Motor kft. és a Széchenyi István Egyetem) közös kommunikációjának is részét képezi, és kiegészül a lenti új logó használatával. A hírt március 4-én jelentették be az idei Utazás Kiállításon, amelynek Győr a belföldi díszvendége.

Gyor20130603-19838-7pdnk5.gallery

Győr régi és új logója

A kisalföldi megyeszékhely standnyitó sajtótájékoztatóján a városvezetése mellett felsorakoztak a legnagyobb győri cégvezetők, a turisztikai vállalkozók, az oktatási és kulturális intézmények vezetői, sportolók és civil szervezetek képviselői egyaránt. A sajtótájékoztatón részt vett Borkai Zsolt polgármester, aki egyben a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke is, dr. Johannes Roscheck, az AUDI Hungaria Motor Kft. pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója, és dr. Szekeres Tamás, a Széchenyi István Egyetem rektora. Hárman jelentették be, hogy a korábbi gazdasági, oktatási és kulturális együttműködés mellett a jövőben a kommunikációs tevékenységüket is összehangolják, egyértelmű és közös cél Győr vonzerejének növelése, a befektetők, a hallgatók és a turisták Győrbe csábítása.

2010 rendkívül sikeres esztendő volt a kisalföldi megyeszékhely számára, hiszen elnyerte a Kultúra Magyar Városa 2010 címet, a Legsportosabb város címet, magáénak tudhatja az Idősbarát Önkormányzat és az Év Tourinform irodája díjakat is, nem mellékesen pedig Borkai Zsolt polgármestert választották az Év polgármesterének. A legnagyobb eredményt talán mégis az jelentette, hogy az elmúlt esztendőben 30%-kal nőtt a vendégéjszakák száma a folyók városában, miközben az AUDI Hungaria Motor Kft. bejelentette a több ezer ember számára munkát biztosító gyárbővítését, és a Széchenyi István Egyetemen pedig a jármű- és közlekedésipar és a gazdaság kiszolgálását célzó tízmilliárd forint nagyságrendű fejlesztésnek is köszönhetően több mint 20%-kal nőtt a felvett hallgatók száma.

Forrás: sajtóközlemény

grafikai design, arculat, logó, magyarország, győr, logo Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317