Logomain

Tavaszindító programok a Printában

By Séllei Lilla 2011. március 1. 13:27

szerk at hg dot hu

Márciusban számos újdonsággal várja az érdeklődőket a Printa, ugyanúgy lesz divatos rendezvény, mint gyerekeknek szóló kreatív műhely. Egyszóval nagy eséllyel talál mindenki neki tetsző elfoglaltságot.

Márciusban számos újdonsággal várja az érdeklődőket a Printa, ugyanúgy lesz divatfilm-vetítés, mint gyerekeknek szóló kreatív műhely. Egyszóval nagy eséllyel talál mindenki neki tetsző elfoglaltságot.

Printa_marcius_50020130603-19838-ozbwbk.gallery

A sort március 3-án este 6-tól a CSF divatbemutató nyitja. A közönség nemcsak a magyar márka legfrissebb kollekciójával ismerkedhet meg, hanem az online premier előtt nézhetik meg  Olajos Tamás és a CSF közös divatfilmjét, a Réverie-t is.

A programok március 5-én egy két órás workshoppal folytatódnak, ami betekintést nyújt a szitanyomás műhelytitkaiba. A foglalkozás résztvevői megismerik a szitanyomás változatos lehetőségeit és poszternyomással kísérletezhetnek. A részvételi díj 5000-Ft/fő, és előjelentkezés szükséges.

Március 19-én délután 3 és 5 óra között alkotóház várja a gyerekeket. A játékos, kreatív műhelymunka Soós Kata - Feleltetés című kiállításához kapcsolódik.

Márciusban jelentkezik új grafikai kollekcióval a Printa, amit ezúttal Timkó Bíbor jegyez. Timkó Bíbror grafikáival a dolgokat élményekhez kapcsolja, átírja. “Arra törekszik, hogy a vizuális nyelv lehetőségeivel élve sűrítse az információt, a tudatalattira hatva és asszociációra késztetve. Leginkább a szokatlan képi társítások izgatják és mozgatják meg” - tudtuk meg az alkotóról.

Helyszín: Printa (VII. kerület Rumbach Sebestyén u. 10.)

design, divat, workshop, program, printa Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317