Logomain

Férfimagazinnak tervezett címlapot Yves Béhar

By Kovács Dániel 2011. február 4. 16:40

szerk at hg dot hu

Sajátos címlap-koncepcióval állt elő az Egyesült Államokban az 1932-ben alapított, de az utóbbi időben gyengélkedő magazin, az Esquire számára a fuseproject. A százdolláros laptoppal világhírűvé vált Yves Béhar designműhelye harmonikaszerű címlapot tervezett az utóbbi években rendszeressé vált, az év legszexisebb hölgyét bemutató lapszám számára. <br/>

Sajátos címlap-koncepcióval állt elő az Egyesült Államokban az 1932-ben alapított, de az utóbbi időben gyengélkedő magazin, az Esquire számára a fuseproject. A százdolláros laptoppal világhírűvé vált Yves Béhar designműhelye harmonikaszerű címlapot tervezett az utóbbi években rendszeressé vált, az év legszexisebb hölgyét bemutató lapszám számára.

Esquire by fuseproject

A koncepció első pillantásra a megszokott képet nyújtja, a vezető anyagra fókuszálva, és a lap nevéből csak az SQR betűket mutatva (kiejtve ezek az „Esquire” szóhoz hasonlóak). A címlapot jobb felé húzva az nagyjából duplájára nyílik szét, és láthatóvá válik a lap teljes neve, illetve a tartalmi ajánló.

Az Esquire néhány borítója ma is legendás sajtótörténeti fogásnak számít – például az 1968. áprilisi számé a Szent Sebestyénként pózoló Muhammad Alival. A lap fénykora a hatvanas-hetvenes évekre tehető, amikor olyanok működtek közre a címlapok szerkesztésében, mint Andy Warhol vagy a legendás reklámszakember, George Lois. A fuseproject kiindulópontjaként szolgáló Sexiest Woman Alive lapszámát a szerkesztőség 2004 óta jelenteti meg; az eddigi kiválasztottak között volt Angelina Jolie, Jessica Biel, Scarlett Johansson, Charlize Theron, Halle Berry, Kate Beckinsale és Minka Kelly.

design, grafika, grafikai design, magazin, yves béhar, amerika, fuseproject, yves behar, esquire Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317