Logomain

Vietnamban mutatta be legújabb kollekcióját Anh Tuan

By Séllei Lilla 2011. január 27. 11:27

szerk at hg dot hu

Az Anh Tuan márkanév tagadhatatlanul összeforrt az elegáns táskákkal, de a tervező egy ideje már az öltözékek felé is nyitott.

Az Anh Tuan márkanév tagadhatatlanul összeforrt az elegáns táskákkal, de a tervező egy ideje már az öltözékek felé is nyitott. A 2010/2011-es őszi-téli szezonra szánt, a retikülökhöz hasonló minimalista, de sikkes ruháit a Marie Claire Fashion Days közönsége a kifutón is megcsodálhatta. Aktuális 2011-es tavasz-nyári öltözékei már a boltokban vannak, legújabb 2011/2012-es őszi-téli gyűjteményét pedig nemrég mutatta be Vietnamban a MOME-n végzett kreátor.

Anh_tuan_2011_tavasz_nyar_bemutato_39920130603-19838-1wa9btk.gallery

:image_70974

Anh Tuan 2011/2012-es őszi-téli kollekciójának bemutatója Hanoiban

Még első 2006-os divatbemutatója után a gyökereiről a következőket mondta Anh Tuan a hg.hu-nak: “Aki letagadja a gyökereit, az hazudik. Biztosan van bennem valami a keleti vonalból, bár nem foglalkozom tudatosan a származásommal, csak nyitott vagyok mindenre, és hallgatok az ösztöneimre.” Ahogy Anh Tuan az Ourstyle-nak elmesélte, nem véletlen, hogy 2011/2012-es modelljeit Vietnamban mutatta be a nagy közönségnek: “A mostani kollekciót Hanoi inspirálta. A város másik neve a “repülő sárkány”, mely megjelenik a választott anyagokban és a mintákban is. Hanoiban tartottak egy divatbemutatót a város alapításának 1000-ik évfordulójára, amit az ország legnagyobb divathete keretén belül szerveztek meg. Öt tervező kapta meg ezt a kivételes lehetőséget, akik között volt egy német, aki Vietnamban dolgozik, három helyi tervező és én. Jómagam is Hanoiban születtem.”

:image_70975
Anh Tuan 2011 tavasz-nyár

Itthon a népszerű üzletek mellett ma már az interneten is elérhetőek Anh Tuan körültekintő precizitással készülő modelljei. Az Ourstyle megkérte a tervezőt, hogy meséljen aktuális 2011-es tavasz-nyári kollekciójáról: “Az új kollekció más, mint a korábbiak. Az anyagokat megmunkálás nélkül használtuk fel. Amikor egy új szezonon dolgozunk először egy koncepcióval kezdjük. A mostani tavasz-nyári kollekcióhoz a babydollok inspiráltak minket. Végeredményben egy sokkal könnyebben hordható, de mégis elegáns darabokból álló kollekció született.”

divat, divatbemutató, kollekció, anh tuan, 2011 tavasz-nyár Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317