Logomain

Magyarország legjobb fashion videói: Ön dönt 5.

By Séllei Lilla 2011. január 10. 11:01

szerk at hg dot hu

Fashion_video_festival120130603-19838-xym3r5.gallery

Fashion Video Festival díj

Fashion_video_festival220130603-19838-22jp3o.gallery

Fashion Video Festival

Fashion-video_24020130603-19838-x4wifw.gallery

Fashion Video Festival_240

Szavazas_redemeny_520130603-19838-c3uj37.gallery

Szavazás eredmény: Magyarország legjobb fashion videói: Ön dönt 5.

A szakmai zsűri után most a közönségen a sor, hogy megszavazzák melyik a legjobb divatvideó!

Bár már véget ért a Fashion Video Festival, ahol a neves szakmai zsűri megválasztotta a három nyertes filmet, de most a közönségen a sor. Egy több hetes szavazássorozatban dönthetik el az olvasók, azaz nézők, hogy szerintük mely alkotások tartoznak a dobogósok közé. A öt plusz egy hétig tartó szavazás nyerteseit természetesen ezúttal is megjutalmazzuk.

A három héten egy cikkben nyolc-nyolc, majd kétszer hét-hét film kerül ki. Minden egyes cikk alatt az adott videók közül a leginkább tetszőre szavazhatnak az olvasók egy teljes hétig, tehát a következő videógyűjtemény kikerüléséig. A heti nyertes videókat a legutolsó cikkben a hatodik héten újra megszavaztatjuk, és így alakul majd ki a legjobb alkotás, amelyek alkotói a fashiondays.hu jóvoltából a 100 ezer forintos ajándékutalványt, a Maybelline részéről 25 ezer forintos nyereménycsomagot és 25 ezer Forintos Dora Abodi ajándékcsomagot kapják majd. Az első héten kikerült nyolc alkotásról szóló cikk itt olvasható, a második héten kikerült hét videó itt, a harmadik heti nyolcas fogat itt, a negyedik hetes adag pedig itt található, a már lezárult szavazások állása pedig a cikkek végén látható.

Lakatos Leila image video - Dobos Tamás
A Budapesten és Londonban élő fotós, Dobos Tamás készített egy image videót Lakatos Leila tavaly a Kreán végzett divattervező vizsgakollekciójához. A kollekció a fekete-fehér témáját dolgozta fel, az orthodox zsidóság viseletéből inspirálódva jött létre. A gyűjteményt a hangsúlyos formabontó kalapokon kívül a ruhákat az egyszerűség jellemezte: puffos ujjak, eltúlzott méretek, masnis és gombos díszítés, a fekete magas sarkukhoz pedig fehér pamut zoknit kaptak a modellek.

Lakatos Leila image video - Dobos Tamás

Desert Fish - Richweisz Péter
Richweisz Péter
filozófiát végzett az ELTE-n, majd 1997-ben Londonba költözött és fotós karrierbe kezdett. Több csoportos és egyéni kiállítása volt mind itthon, mind Londonban és Dubaiban. Olyan ügyfelei vannak, mint például a Gucci vagy a Bugatti. Operatőrként a most látható Desert Fish működött közre, ami az általa alapított azonos nevű dubai divatmagazin image videója.

Desert Fish - Richweisz Péter

Elements - Marton Gábor
Marton Gábor a fiatalabb fotósgeneráció tagja, számtalan nemzetközi és hazai editorial, kampányfotó fűződik nevéhez. Videójában a női szépség, törékenység kerül a középpontba, egy nő intim pillanatait örökíti meg. Fekete-fehér lelassult világa a történetet időtlenné teszi.

Elements - Marton Gábor

the Flow - Szabó Amanda és Kunos Roland
"A divat központjában az egyén áll. Az egyénből elvehetünk, hozzáadhatunk, szétszabdalhatjuk, megsokszorozhatjuk, akár le is takarhatjuk, mégis éreznünk kell a jelenlétét, neki kell a főszereplőnek lennie." - mondják a the Flow kisfilm alkotói.

the Flow - Szabó Amanda és Kunos Roland

Pum city X - Bács Levente
Ez a kisfilm a Pump City ruhamárka tervezőjét, Bács Leventét mutatja be. “A Pump City mindenkinek szól, nem dobozolom be az embereket” - mondta a fiatal tervező.

Pum city X - Bács Levente

Fehér Spring-Summer Collection 2010 - Bernáth Milán, Szonja Balogh
Fehér József kézzel készített szövött táskáit már senkinek nem kell itthon bemutatni. A fiatal tervező villámgyorsan tört be a köztudatba. Ez a videó az ő 2010-es tavasz-nyári kollekciójához készült.

Fehér Spring-Summer Collection 2010 - Bernáth Milán

Behind the scenes: Fehér József, Balogh Szonja
Hogyan dolgozik egy táskatervező? Hogyan születnek meg a kézműves technikával készült modern stílusú táskák? A videóban Fehér Józsi, a Fehér márkanév designerének a munkájába pillanthatunk be.

Behind the scenes: Fehér József, Balogh Szonja

Koczka: cipő - Svajer László és Ésik Zsófia
Koczka Beatrix testnevelő tanárnak készült, de egy csúnya szalagszakadás következtében az utolsó pillanatban, mégis lecsúszott a felvételiről. A fodrásziskolát édesanyja nógatására kezdte, majd a szakmunkásvizsga után Hajas Lászlóhoz került és nem mellesleg, végérvényesen beleszeretett a szakmába. Többször az Év Fodrászának választották a Fashion Awards Hungaryn. Ez a videó a sztárfodrász hangulatvideója.

Koczka: cipő - Svajer László és Ésik Zsófia

divat, szavazás, magyar divat, divatvideó, fashion videó Icon_print

Hg_pasaret_szponzor_title
Logomain
This is unbelievable!
OK

Hello!   mit szeretnél megosztani olvasóinkkal?

Foglald össze egy mondatban miről van szó. *

A közlésre szánt teljes anyag. *

Kép és egyéb dokumentum is tartozik az anyaghoz?
Add meg a linkjét! (GoogleDrive, Dropbox, FTP, stb.)

Név/Cégnév *

Maradjak
névtelen

Mail *

Telefonszám (csak számok)

HG user név, ha van.

Kérlek, írd be a képen látható 2 szót az alatta lévő mezőbe

Hello!   dolgozz velünk

Név *

Mail *

Telefonszám

Mit szeretnél nálunk csinálni?
Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
RSS

Ombrello Media.
Alkotás utca 53
MOM Park "C", 1123
Budapest, Hungary 

M: +36 30 297 2317